Interparking Lijnbaan map

Interparking Lijnbaan

7.8 · 398 recensies

Crispijnstraat 6, Rotterdam

Interparking Lijnbaan
Interparking Lijnbaan Interparking Lijnbaan
Interparking Lijnbaan Interparking Lijnbaan
Interparking Lijnbaan

Over Interparking

Voordelig parkeren in Rotterdam Centrum? Dat doe je bij Interparking Lijnbaan. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de Crispijnstraat 6 in het gebied 'Cool' in Rotterdam ligt Interparking Lijnbaan. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 398 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Lijnbaan accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 320 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cool hebben we nog 52 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rosalie Van Laar
Google Maps Logo

Dubbel moeten betalen en na 11 dagen niet reageren op een restitutieverzoek.. waardeloos

Rosalie Van Laar 1 week geleden
Luc Habets
Google Maps Logo

Met het reserveren van een dagkaart, sta je midden in Rotterdam voor 10 euro per dag

Luc Habets 1 week geleden
Lennart de Geus
Google Maps Logo

Duurder geworden (was 12,50 en 10,- bij tijdig reserveren, nu 15,- en 12,50) maar vooral vervelend dat de slagboom niet meer automatisch open gaat bij binnenkomst en bij wegrijden óók niet open gaat! Het lijkt of het kenteken niet meer gescand wordt? Met het telefoon-knopje is het wel gelukt om iemand te spreken die de slagboom open deed bij doorgeven van het reserveringsnummer, maar je verwacht dat het soepel verloopt. Een handige optie voor als je lang in de stad wil blijven, maar niet echt top op deze manier.

Lennart de Geus 1 maand geleden
Delano Ketelings
Google Maps Logo

In tegenstelling tot andere grote steden sta je hier tenminste niet voor 12,50 Per Uur. Prima garage waar je zo midden op de lijnbaan uitkomt. Het liften/trappenhuis is welliswaar wat verouderd, maar verder is voor deze parkeergarage niets op aan te merken.

Delano Ketelings 1 maand geleden
Anja Risakotta
Google Maps Logo

Had een plek gereserveerd voor 12,50...bij het uitrijden ging de slagboom niet open...verschillende keren op de intercom gedrukt geen gehoor toen gezocht in de garage naar personeel...kantoor gevonden niemand aanwezig...toen maar weer betaald 16 euro...dus uiteindelijk een dure parkeerplaats...gebeld konde mij niet helpen naar Website gegaan en klacht ingediend en nooit meer wat gehoord...dus u raad het al ik reserveer nooit meer bij jullie een parkeerplek en mensen denk goed na want uiteindelijk ben je nog duur uit om bij jullie te parkeren.

Anja Risakotta 2 maanden geleden
Bert Janssen
Google Maps Logo

Parkeergarage waar men ook elektrisch kan laden. Alleen de lader is van zo’n laag vermogen dat men snel 10 uur ( of langer ) aan de lader staat als de accu wat leger is.

Bert Janssen 7 maanden geleden
Edwin Bax
Google Maps Logo

Goeie parking, echt heel goedkoop als je online reserveert. Aanrader!

Edwin Bax 7 maanden geleden
Patrick
Google Maps Logo

Goedkoop parkeren midden in de stad als je vantevoren reserveert. Zijn wel zeer krappe parkeerplaatsen.

Patrick 8 maanden geleden
Maurice R
Google Maps Logo

Nog steeds goedkope ticket voor parkeren, alleen omslachtig met de informatie hoe je uiteindelijk uit moet rijden

Maurice R 8 maanden geleden
Jeroen Franse
Google Maps Logo

Reserveer je plek van te voren. Dan parkeer je op vrijdag voor €5 tijdens de koopavond!

Jeroen Franse 8 maanden geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Rotterdam (Cool) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Spoorhaag
Interparking WTC The Hague
Bigshops Parkboulevard
Interparking Kruiskade
Odaparking
Interparking Hoog Catharijne P1
Parkeergarage IJburgplein
Interparking Centrum
Interparking Helicon
P1 - Rijnstate
Interparking Kruiskade
Interparking Hoog Catharijne P5
Parkeergarage Damsterdiep
Interparking - Arrivals Parking
Odaparking
Interparking Hoog Catharijne P2
Duitslandlaan P9
Interparking Hoog Catharijne P5
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.