Interparking Museumkwartier map

Interparking Museumkwartier

8 · 229 recensies

Korte Voorhout 2P, Den Haag

Interparking Museumkwartier
Interparking Museumkwartier Interparking Museumkwartier
Interparking Museumkwartier Interparking Museumkwartier
Interparking Museumkwartier

Over Interparking

Voordelig parkeren in Den Haag Centrum? Dat doe je bij Interparking Museumkwartier. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de Korte Voorhout 2P in het gebied 'Voorhout' in Den Haag ligt Interparking Museumkwartier. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 229 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Museumkwartier accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Voorhout hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Hans Spaans
Google Maps Logo

Parkeergarage Interparking Museumkwartier is een moderne parkeergarage bestaande uit drie lagen met meerdere ingangen en liften om gemakkelijk toegang te hebben tot je auto en de Haagse binnenstad. Het is ook gemakkelijk om met je auto de parkeergarage binnen te gaan, te verlaten en een plekje te vinden mbv de lampjes boven de parkeerplaatsen. De prijzen zijn goedkoper dan omliggende locaties, maar er zijn ook een beperkt aantal locaties die je online kan reserveren met een flinke korting. Tevens heeft deze locatie meerdere invalide plaatsen per laag en oplaadpunten voor electrische auto's.

Hans Spaans 2 maanden geleden
Willem Jonckheere
Google Maps Logo

Ruime nette parkeerplaatsen, 2,10 meter inrijhoogte, knal in het stadsgedeelte waar je wil zijn. Reservatie op voorhand gedaan, verliep vlekkeloos, ook door vooraf ontvangen instructiefilmpje, top!

Willem Jonckheere 3 maanden geleden
Sabine Hildering
Google Maps Logo

Had gereserveerd, maar binnen een uur geannuleerd wegens omstandigheden. Na 2 maanden nogsteeds niet het bedrag terug gestort gekregen. Al 3x gemailed en alleen een auto reply gekregen. Echt belachelijk.

Sabine Hildering 3 maanden geleden
Eric Muijs
Google Maps Logo

Dagkaart gekocht en schatting gegeven van begin en eindtijd. Was een uurtje later en betaalde dan het reguliere tarief terwijl ik voor een volledige dag had betaald. Centrale gaf aan dat ik met een restitutieverzoek het geld zou terugkrijgen. Niet dus volgens klantenservice, zou reguliere tarief moeten betalen volgens contractvoorwaarden. Tip dus als je reserveert voor dagkaart: vul in tot het einde van de dag 23:59. Parkeergarage verder prima schoon en centraal.

Eric Muijs 3 maanden geleden
Christine Gielen
Google Maps Logo

Handig en dicht bij hotel en centrum. Korting als je op voorhand boekt via hotel

Christine Gielen 6 maanden geleden
Roy Kouthoofd
Google Maps Logo

Mooie ruime parkeergarage met 3 niveaus. Goede in- en uitrit. Goed verlicht en boven de parkeerplaatsen zijn rode of groene lichtjes die aangeven of een plek bezet is. Locatie is prima, dicht bij het Binnenhof en het winkelcentrum. Heb hier 2 dagen gestaan en op voorhand gereserveerd. Tevreden met de concurrerende prijs.

Roy Kouthoofd 7 maanden geleden
Die Dz
Google Maps Logo

Top locatie schone fijne zelfs mooie parkeergarage 👍👍

Die Dz 7 maanden geleden
Emile Hauser
Google Maps Logo

Keurige parkeergarage midden in het centrum! Van te voren reserveren, super makkelijk en zonder gedoe erin én eruit. Top!

Emile Hauser 1 jaar geleden
Stefan Schroder
Google Maps Logo

Vroeg er zijn anders geen plek meer. Wel extreem duur. 20 euro kort en 28 voor een dagkaart.

Stefan Schroder 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Den Haag (Voorhout) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJ-oever Centrum
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Interparking Victoriberg
Interparking Boulevard
Interparking - Arrivals Parking
Parkeergarage ABC
Interparking Circus
Parkeergarage Forum
Interparking Maankwartier Centrum
Parkeergarage MegaStores
Interparking Museumkwartier
Interparking World Port Center
Parkeergarage MegaStores
Parkeergarage Zuyderland
Bigshops Parkboulevard
Central Plaza Parking (Interparking)
Interparking World Port Center
Odaparking
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.