Interparking Oppidium map

Interparking Oppidium

8 · 175 recensies

De Nieuwe Poort 22, Amersfoort

Interparking Oppidium
Interparking Oppidium
Interparking Oppidium

Over Interparking

Aan de De Nieuwe Poort 22 in het gebied 'Puntenburg' in Amersfoort ligt Interparking Oppidium. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 175 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Oppidium accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 116 locaties in Amersfoort waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Puntenburg hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Voordelig parkeren doe je bij Interparking. Bij Interparking staat je auto altijd veilig en bedekt, zo kun je met een goed gevoel de dag ingaan.

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Amersfoort (Puntenburg) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJ-oever Centrum
Parkeergarage Forum
Central Plaza Parking (Interparking)
Interparking Lijnbaan
Parkeergarage ABC
Interparking Stadshart
Interparking Maankwartier Centrum
Interparking WTC The Hague
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Parkeergarage ABC
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Duitslandlaan P9
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Interparking Centrum
Parkeergarage Damsterdiep
Parkeergarage MegaStores
Interparking Museumkwartier
Parkeergarage Alexandrium Noord
City Guide

Wat te doen in Amersfoort

Amersfoort is een echte bierstad en dat merk je niet alleen aan de bierroutes of brouwerijen. Overal heb je gezellige café's en restaurants. De inwoners van Amersfoort zijn dan ook erg gemoedelijk.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amersfoort. Meer van dit lees je in onze Amersfoort City Guide.