Interparking World Port Center map

Interparking World Port Center

7.8 · 25 recensies

Wilhelminakade 981, Rotterdam

Interparking World Port Center
Interparking World Port Center Interparking World Port Center
Interparking World Port Center Interparking World Port Center
Interparking World Port Center

Over Interparking

Aan de Wilhelminakade 981 in het gebied 'Kop van Zuid' in Rotterdam ligt Interparking World Port Center. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 25 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking World Port Center accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 320 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop van Zuid hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jasper Hekert
Google Maps Logo

Helaas werkte het vooraf reserveren dmv kentekenparkeren niet goed en noodgedwongen een ticket getrokken en betaald. De kentekenscanner werkte blijkbaar niet. Bleek achteraf nog een goedkoper alternatief (3,95 ipv 10e), maar wel dubbel betaald. Na een onbehulpzame dame te hebben gesproken die aangaf dat je eerst 2 weken moet wachten omdat het 'druk' is op een reactie na twee weken nogmaals gebeld. Toen pas werd klacht opgepakt en na veel (bureacratische) bijlagen te hebben aangeleverd krijg ik dan het bedrag dat ik extra heb betaald terug. Jammer en erg schraal, zeker omdat dat achteraf dus duurder blijkt dan gewoon een kaartje trekken. Het bedrijf heeft de zaken duidelijk niet op orde en wikkelt het probleem dan af op de klant. Had graag gezien dat ik de oorspronkelijke reserveringskosten had teruggekregen à 10 euro. Over de parkeergarage zelf: ziet er netjes uit maar is wel laag. Let dus op als je een auto met achterklep hebt, die zit zo tegen buizen e.d. waardoor schade snel gemaakt is. Ik zou hier alleen parkeren als het echt niet anders kan.

Jasper Hekert 2 maanden geleden
Johan L
Google Maps Logo

Ruime parkeerplaats welke recent gerenoveerd is. Makkelijk in en uitrijden en veilig afgesloten dmv hekken en een afgesloten trappenhuis.

Johan L 4 maanden geleden
Monique Aarts
Google Maps Logo

Makkelijk reserveren, goed bereikbaar, goede verlichting biedt een gevoel van veiligheid.

Monique Aarts 5 maanden geleden
Erwin Bakker (Latte)
Google Maps Logo

Genoeg ruimte, makkelijk te vinden. Verwacht geen goedkope parking maar je betaalt voor de bereikbaarheid. Alles is geautomatiseerd; bij een reservering vooraf scant men je kenteken en kun je gemakkelijk en vooral snel in- en uitrijden. Enige nadeel was dat het bloedheet was in de garage.

Erwin Bakker (Latte) 7 maanden geleden
Mark Bee
Google Maps Logo

Prima parkeergarage. Netjes en vrij 'normale' prijzen.

Mark Bee 8 maanden geleden
Sharon H
Google Maps Logo

Dure parkeergarage, op zich wel voldoende ruimte. Voetgangersuitgang staat niet duidelijk omschreven.

Sharon H 2 jaar geleden
Arjan van 't Verlaat
Google Maps Logo

€ 7,90 voor 1 uur en 5 minuten. Dat is pure diefstal. Automaat geeft doodleuk aan dat je 2 uur hebt geparkeerd. Betalen per minuut doen ze niet aan zegt de medewerker.

Arjan van 't Verlaat 2 jaar geleden
Lola Mook
Google Maps Logo

Fijne parkeergarage. Wel goed opletten; hij is geopend tot 23:30!

Lola Mook 3 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Rotterdam (Kop van Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Stadshart Zoetermeer P8
Interparking Victoriberg
Parkeergarage MegaStores
Interparking WTC The Hague
Interparking - Arrivals Parking
Interparking Stadshart
Interparking IJ-oever Centrum
Parkeergarage Oranjekwartier
Interparking Boulevard
Interparking Oppidium
Central Plaza Parking (Interparking)
Interparking Hoog Catharijne P1
Interparking IJ-oever Centrum
Interparking Circus
Interparking Victoriberg
Interparking Hoog Catharijne P1
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Duitslandlaan P9
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.