Interparking WTC-Beursplein map

Interparking WTC-Beursplein

6.8 · 94 recensies

Leeuwenstraat 2, Rotterdam

Interparking WTC-Beursplein
Interparking WTC-Beursplein Interparking WTC-Beursplein
Interparking WTC-Beursplein Interparking WTC-Beursplein
Interparking WTC-Beursplein

Over Interparking

Voordelig parkeren in Rotterdam Centrum? Dat doe je bij Interparking WTC-Beursplein. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de Leeuwenstraat 2 in het gebied 'Stadsdriehoek' in Rotterdam ligt Interparking WTC-Beursplein. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 94 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking WTC-Beursplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 323 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadsdriehoek hebben we nog 45 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Kelly Raats (Kelly)
Google Maps Logo

kan het ook met een abonement en hoelang moet je dan wachten

Kelly Raats (Kelly) 5 maanden geleden
Sophie jill
Google Maps Logo

Door een fout is er twee keer parkeer kosten afgeschreven van mijn rekening.. Ondertussen als 7 weken bezig om het terug te krijgen & nog is het niet gelukt. Zo is parkeren wel heel erg duur!

Sophie jill 6 maanden geleden
Miran
Google Maps Logo

Parkeren staat 17.50 op hun site maar moest gewoon 40 euro betalen voor 24 uur oplichters heb 2 keer met de klantenservice proberennte bellen verbinding word steeds verbroken Toen we uit wilde rijden moesten we nog eens 35 betslen dus 75 euro voor 24 uur parkeren

Miran 7 maanden geleden
Sjors Stolk
Google Maps Logo

Prima parkeergarage, alleen jammer dat er altijd mensen dubbel geparkeerd staan waardoor er minder plekken beschikbaar zijn.

Sjors Stolk 8 maanden geleden
Izzy Gun
Google Maps Logo

Perfect.. ik heb hier 24h geparkeerd met een reservering. Dit werkt geweldig. Inrijden op kenteken (let op je krijgt wel een kaartje). Als je de auto gaat halen het te veel geparkeerde uren afrekenen bij de automaat en weer uitrijden op kenteken. Ik doe dit zeker nogmaals als ik naar Rotterdam ga.

Izzy Gun 10 maanden geleden
Frits Haverkamp
Google Maps Logo

Perfect veilig parkeren in het centrum van de stad, direct gelegen naast de koopgoot!

Frits Haverkamp 1 jaar geleden
Luc van Leeuwen
Google Maps Logo

Krappe parkeerplaatsen, het 2 parkeerplaatsen geprobeerd maar was zo krap dat je niet uit kon stappen, eindelijk op de 4 e etage een plakje met iets meer ruimte, maar zo'n 25 cm om uit te stappen, belachelijk!

Luc van Leeuwen 1 jaar geleden
Cheyenne Romy schnieders
Google Maps Logo

Nog nooit zo slecht bedrijf meegemaakt!!!!! 6 weeken bezig om geld terug te krijgen. Niemand belt je terug maar dat beloven ze wel allemaal aan de telefoon. En behulpzaam zijn ze helaas niet. Van het kasje naar de muur word je gestuurd. KOOP HIER NIKS ALLES GAAT FOUT HELAAD. ZONDE VAN JE GELD EN TIJD. IK HEB GEEN BESTELLING GEHAD EN WEL BETAALD DAGGGGGGGGGGG V&D

Cheyenne Romy schnieders 2 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Rotterdam (Stadsdriehoek) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJ-oever Centrum
parkeergarage Kruitmolen
Interparking - Arrivals Parking
Interparking Lijnbaan
Interparking World Port Center
Interparking Stadshart
Interparking WTC The Hague
Interparking Boulevard
Parkeergarage Zuyderland
Interparking ZGT Hengelo
Parkeergarage Alexandrium Noord
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Parkeergarage Forum
Interparking Maankwartier Centrum
Parkeergarage MegaStores
Parkeergarage Alexandrium Noord
Bigshops Parkboulevard
Interparking Kruiskade
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.