Interparking WTC-Beursplein Rotterdam

Interparking WTC-Beursplein

Voordelig parkeren in Rotterdam Centrum? Dat doe je bij Interparking WTC-Beursplein. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Bij Interparking WTC-Beursplein gelegen aan de Leeuwenstraat 2 in Rotterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Interparking WTC-Beursplein

Leeuwenstraat 2 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Interparking WTC-Beursplein in Rotterdam

In Rotterdam aan de Leeuwenstraat 2 bevindt zich Interparking WTC-Beursplein. Bij Interparking WTC-Beursplein kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Parkeergarage scoort Interparking WTC-Beursplein een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Interparking WTC-Beursplein

Voor de actuele openingstijden van Interparking WTC-Beursplein in Rotterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Interparking WTC-Beursplein nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Parkeergarage

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 542 1300
Interparking WTC-Beursplein Rotterdam
Interparking WTC-Beursplein Rotterdam
Interparking WTC-Beursplein Rotterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Interparking WTC-Beursplein?

Interparking WTC-Beursplein krijgt een beoordeling van 7.2/10 gebasseerd op 89 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Toch met een American Express betalen bij Interparking WTC-Beursplein?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Interparking WTC-Beursplein, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Rotterdam

Benieuwd wat je naast Interparking WTC-Beursplein nog meer in of rondom Rotterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Bekijk ook onze Rotterdam CityGuide vol met hotspots.

Andere Interparking parkeergarages in Nederland

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Interparking WTC-Beursplein toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle parkeergarages van Interparking te vinden.

Bekijk alle Interparking parkeergarages