Interparking WTC The Hague map

Interparking WTC The Hague

6.2 · 15 recensies

Pr. Marijkestraat 5-7, Den Haag

Interparking WTC The Hague
Interparking WTC The Hague Interparking WTC The Hague
Interparking WTC The Hague Interparking WTC The Hague
Interparking WTC The Hague

Over Interparking

Aan de Pr. Marijkestraat 5-7 in het gebied 'Bezuidenhout-Midden' in Den Haag ligt Interparking WTC The Hague. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 15 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking WTC The Hague accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 259 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bezuidenhout-Midden hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Joeey
Google Maps Logo

Reed de parkeergarage in om 14:56 , exact op de minuut na stond ik er een uur (15:56) om mijn kaartje te betalen. En ik moest gewoon 10 euro afrekenen. Geen 5 euro , nee gewoon 10 euro. Stelletje oplichters. Het is echt te ziek voor woorden. Al moet je daar in de buurt zijn , parkeer hem dan gewoon in een woonwijk. Vele malen goedkoper. Ronduit belachelijk en misselijk makend. En kan zo nog wel even doorgaan. Niet eens 1 ster waard

Joeey 4 maanden geleden
Roy Boverhof
Google Maps Logo

Voor het eerst in ongeveer een jaar hier weer eens geparkeerd. Ik heb er 1,5 uur gestaan, kosten: 10 euro, (dit had 7,50 moeten zijn) aan halve uren doen ze hier kennelijk niet. In deze tijd is het echt niet zo moeilijk om de exacte kosten te berekenen, dit grenst aan oplichting. Voorlopig weer de laatste keer dat ik hier parkeer. Update: 1,5 uur is geen 2 uur. Denk je dat ik naar een website ga om te voorwaarden te lezen als ik simpelweg ergens wil parkeren? Als ik 1,5 uur parkeer betaal ik met alle liefde voor 1,5 uur, maar dus niet voor 2 uur.

Roy Boverhof 10 maanden geleden
Viorel Ionescu
Google Maps Logo

royale parkeerplaatsen. De prijs is 5 € / uur.

Viorel Ionescu 1 jaar geleden
Fred Brouwer
Google Maps Logo

Mooie garage. Parkeer plaatsen krap. Slagbomen werken slecht bij gebruik van de motorfiets. Motoren zijn niet meer toegestaan. Onbegrijpelijk

Fred Brouwer 1 jaar geleden
Titia Schukken
Google Maps Logo

Heeeeeeeeel duur

Titia Schukken 2 jaar geleden
Rutger J
Google Maps Logo

Hele dure parkeergarage. Je betaalt hier € 5,- per uur tijdens kantooruren en € 3,- per uur buiten kantooruren terwijl het in de straat maar € 1,75 per uur kost. Bovendien is parkeren in de straat alleen betaald op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur, op andere tijden en in het weekend parkeer je in de straat gratis. Dief van je portemonnee als je hier gaat parkeren.

Rutger J 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Interparking

Goed nieuws! Bij Interparking WTC The Hague in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Den Haag (Bezuidenhout-Midden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking Maankwartier Centrum
Interparking WTC The Hague
Interparking Boulevard
P1 - Rijnstate
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Interparking Hoog Catharijne P2
Interparking Circus
Parkeergarage Forum
Interparking Maankwartier Centrum
Parkeergarage Alexandrium Noord
Interparking Markthal
Odaparking
Interparking IJ-oever Centrum
Interparking - Arrivals Parking
Interparking Lijnbaan
Odaparking
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Interparking Hoog Catharijne P5
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.