ITC Hotel map

ITC Hotel

7 · 524 recensies

Prinsengracht 1051, Amsterdam

ITC Hotel
ITC Hotel ITC Hotel
ITC Hotel ITC Hotel
ITC Hotel

Over ITC Hotels

Aan de Prinsengracht 1051 in het gebied 'Amstelveldbuurt' in Amsterdam ligt ITC Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 524 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ITC Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstelveldbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij ITC Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij ITC Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Mieke Krottje
Google Maps Logo

Kamer klein en vooral laag. Ik met mijn 1.83 m.raakte met mijn hoofd het plafond. De kamer was wel schoon, maar benauwd. Bed lag zeer matig. Veel muggen op de kamer. Bij binnenkomst niemand bij de receptie aanwezig en een half uur moeten wachten. Een afrader.

Mieke Krottje 1 jaar geleden
Oliver Wolke
Google Maps Logo

Zeer mooi klein hotel centraal gelegen.

Oliver Wolke 2 jaar geleden
Amadruid
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel. Kleine maar keurige kamer. Goede ligging. Goed geprijst. Minpuntjes: geen bekers in de kamer om wat water in te doen. Droge warme lucht in de kamer. Zelfs met ramen open.

Amadruid 3 jaar geleden
Dominique Vernooij
Google Maps Logo

Hotel heeft geen lift dus je moet met een smalle en ongelijke trap naar de kamer. Hotel heeft dringend een opknapbeurt nodig want de verf bladdert van de muren af. Op de vloerbedekking zitten allerlei vlekken. Bovendien heeft men de douche middenin de badkamer geplaatst tussen de wc en de wasbak. Na het douchen is de badkamer meteen een zwembad met een spiegelgladde vloer.

Dominique Vernooij 3 jaar geleden
Heviko Ekerits
Google Maps Logo

Te kleine kamer voor de prijs van 140 € per nacht, blowende toeristen in de gang.

Heviko Ekerits 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ITC Hotels

Goed nieuws! Bij ITC Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
ITC Hotels

Alle ITC Hotels hotels

Benieuwd naar andere ITC Hotels hotels in Nederland? ITC Hotels heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amstelveldbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ITC Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ITC Hotels hotels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.