Jaimie Van Heije map

Jaimie Van Heije

10 · 242 recensies

Kerkstraat 56, Ouderkerk aan de Amstel

Open

Jaimie Van Heije
Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije
Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije Jaimie Van Heije
Bekijk meer
Jaimie Van Heije

Over deze locatie

Aan de Kerkstraat 56 in het gebied 'Ouderkerk aan de Amstel' in Ouderkerk aan de Amstel ligt Jaimie Van Heije. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 242 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Jaimie Van Heije accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 3 locaties in Ouderkerk aan de Amstel waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Ouderkerk aan de Amstel hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Jaimie Van Heije' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Jaimie Van Heije. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Jaimie Van Heije

Goed nieuws! Bij Jaimie Van Heije in Ouderkerk aan de Amstel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Ouderkerk aan de Amstel

Benieuwd wat je naast Jaimie Van Heije nog meer in of rondom Ouderkerk aan de Amstel (Ouderkerk aan de Amstel) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Ouderkerk aan de Amstel.