JD Sports Amsterdam

JD Sports

Bij JD Sports gelegen aan de Nieuwendijk 196 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

JD Sports is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

JD Sports

Nieuwendijk 196 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij JD Sports in Amsterdam

In Amsterdam aan de Nieuwendijk 196 bevindt zich JD Sports. Bij JD Sports kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Sportwinkel, scoort JD Sports een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

JD Sports Logo

Categorie

Sportwinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

085 902 1388
Routebeschrijving
JD Sports Amsterdam
JD Sports Amsterdam
JD Sports Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over JD Sports?

JD Sports wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 958 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Weet niet waarom ik zo lang moet wachten dat mijn geld terug word gestort heb de bestelling zelf naar de winkel gebracht zou mijn geld binnen 4 a5 werk dagen terug krijgen wat is dit nou

Lees verder

1/5

Bizar slecht personeel. Zetten ze er eentje bij de deur met een dikke bontkraag die alleen maar boos uit zijn doppen kijkt en een beetje op de grond loopt te roggelen de hele tijd. Goede reclame voor je winkel 👍. Laatste keer jd voor mij.

Lees verder

1/5

Op zondag 9 maart 2020 rond 18.30 was ik in de winkel op de nieuwedijk Amsterdam. Ik wilde een paar schoenen kopen en werd eerst geholpen door een dame. Zij adviseerde mij om de schoenen te sprayen tegen water schade. Ik vroeg aan de dame of het mogelijk was om ze in de winkel te laten sprayen. Volgens deze dame was dat geen probleem. Alles ging goed en werd door dame gewoon goed geholpen tot dat ik bij de kassa aan kwam. Vervolgens bij de kassa werd ik geholpen door een andere jonge dame met een hoofddoek op. Ik vroeg haar of ze de schoenen voor mij in kon sprayen omdat het van haar collega mocht. Wat hierna gebeurde was echt ongelooflijk schandalig. Haar reactie en houding was erg onvriendelijk en brutaal. Deze dame zei dat ze het niet geloofde dat dit van haar collega mocht. En ze schreeuwende vervolgens keihard door de winkel naar haar collega of ik de waarheid sprak. Ik voelde mij erg ongemakkelijk waar alle klanten bij stonden. Toen ik hier wat van zei werd ik uitgemaakt voor leugenaar en arrogant. En dit nogmaals waar alle klanten bijstonden. Ik was echt verbijsterd! Ben nog nooit op deze manier door winkel personeel behandeld. Ik vroeg vervolgens of ik de manager kon spreken ( leon). De manager nam geen maatregelen en nam mijn klacht ook niet serieus. Hij was eerder bezig om mij uit de winkel weg te krijgen. Ondertussen zat de dame over wie ik een klacht had heel gemeen te lachen achter de kassa met collegas. Ik ben heel erg boos en teleurgesteld de winkel uit gelopen. Ik vind het winkel personeel op de nieuwedijk in Amsterdam erg onprofessioneel en onbeschoft. Er hangt totaal geen klantvriendelijkheid in de winkel. Dit is voor mij dan ook echt een reden om nooit meer mijn aankopen bij JD sports te doen. Maar ik hoop hierbij dat mijn klacht op het hoofdkantoor wel serieus word genomen en er maatregel worden genomen tegen deze dame. Want deze dame is niet geschikt om met klanten te werken. Haar houding en onprofessionaliteit schaden dit bedrijf. Wat niet als voordeel werkt. Want ik heb na dit mijn sneakers uiteindelijk bij de Footlocker gehaald waar ik wel top service kreeg. Verstuurd vanaf mijn iPhone

Lees verder

1/5

Mooie winkel alleen jammer voor de personeel. Allemaal liepen ongemotiveerd rond. Op de zelfde dag kwam ik terug voor de 2de schoen die ik graag wilde kopen maar kregen niet de juiste hulp van personeel. Meer dan 30 min heb moeten wachten tot hij de juiste maat voor mij kon halen, TIP VOOR MANAGEMENT werk met targets dan zie hoe gemotiveerd jou personeel van een naar de andere klant gaat rennen

Lees verder

2/5

Slechtste JD sport winkel waar ik ooit ben geweest. Personeel was lui en negeerde je compleet. Je werd van het ene personeel naar het andere gestuurd en vervolgens stond je daar met niks. Halfuur gewacht en eindelijk was er personeel beschikbaar. Uiteindelijk werd ik geholpen door een werknemer die Engels sprak. Het waren een kleine buitenlandse jongen ( straalt uit als een gehandicapte ) en een volwassen blanke man , ( buitenlandse jongen zag eruit alsof die geen zin in heeft en was aan het verlangen om naar huis te gaan. Paar minuten later ging die blanke man weg en niet meer gezien , waarschijnlijk aan het verstoppen om gratis uren te maken. Hiermee wil ik duidelijk maken zodat eigenaar of leidinggevende dit ziet en maatregelen neemt . zulke jongens of mannen horen daar niet thuis. Jullie betalen iemand die de hele dag wilt staan en rond loopt en klanten negeert ? dit vond plaats op 18 december woensdag rond 16:30 uur. 2019. Fijne dag.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij JD Sports

Goed nieuws! Bij JD Sports in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17