JD Sports map

JD Sports

6.8 ยท 231 recensies

Bijlmerplein 131-132, Amsterdam

JD Sports
JD Sports JD Sports
JD Sports JD Sports
JD Sports

Over JD Sports

Bij JD Sports kan je terecht voor alle streetwear, maar ook voor je voetbal schoenen en accessoires. Scoor hier je nieuwe outfit!

Aan de Bijlmerplein 131-132 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt JD Sports. Zoek je in de categorie sportwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 231 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, JD Sports accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 17 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Soraida Ozir
Google Maps Logo

Gisteren 4 items retour gebracht bij een vriendelijke dame. Zie ik thuis op de bon dat ze het verkeerde bedrag retour heeft geregistreerd. Ik woon niet in de buurt en kan ze telefonisch niet bereiken . Ze nemen gewoon niet op. Ik bel al uren

Soraida Ozir 1 maand geleden
Nermin Durgut
Google Maps Logo

Heel klein en bijna geen keus in schoenen en zeker niet corona proef

Nermin Durgut 3 maanden geleden
Naomi B
Google Maps Logo

Voorgaand mijn bezoek in de winkel, dit filiaal telefonisch proberen te bereiken maar geen bereik! Slechte medewerkers. Vandaag net een dag open na volledige lockdown, maar zo enthousiast was het personeel hier niet. Zijn een stel antisociale mensen, communiceren niet, dus laat staan vriendelijkheid. Zeggen totaal niks, waardoor je niet weet waar je nou daadwerkelijk op wacht. 30 min moeten wachten om een schoen te passen, die gewoon in de winkel stond buiten mijn weten, anders had ik mijzelf wel geholpen. Bagger gewoon! Begrijp dat ik in de Bijlmer ben, maar jeetje zeg!! Vervolgens wil ik de schoen aanschaffen wordt mij niet van te voren verteld dat ik de showmodel schoen van de winkel krijg, waar iedereen met zijn voeten al is in geweest. Wat geen probleem is maar meld dat op zijn minst (maar ze praten hier letterlijk niet!). Want ik hoefde het niet meer, omdat die schoen helemaal verwijdt was.

Naomi B 4 maanden geleden
Sharon Bosma
Google Maps Logo

Nemen nooit de telefoon op, ik heb zeker 5 keer gebeld om te vragen naar een bepaalde schoen in een bepaalde maat. Vervolgens haast ik me naar de winkel omdat ik niemand aan de telefoon krijg. Krijg ik te horen dat ik niet meer geholpen kan worden omdat het 16:45 is en de winkel om 17:00 sluit. Door een hele onvriendelijke dame die me instureerd: "het morgen opnieuw te proberen".

Sharon Bosma 5 maanden geleden
Ron Smit
Google Maps Logo

Artikel niet in de winkel, alleen online. Maar eerst bellen kan niet, telefoon wordt niet opgenomen. Dus kosten maken, brandstof, parkeergeld.

Ron Smit 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij JD Sports

Goed nieuws! Bij JD Sports in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
JD Sports

Alle JD Sports sportwinkels

Bij JD Sports kan je terecht voor alle streetwear, maar ook voor je voetbal schoenen en accessoires. Scoor hier je nieuwe outfit!

Benieuwd naar andere JD Sports sportwinkels in Nederland? JD Sports heeft in totaal 28 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van JD Sports lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle JD Sports sportwinkels
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports Hilversum
JD Sports Leeuwarden
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.