JD Sports Rotterdam

JD Sports

Bij JD Sports gelegen aan de Zuidplein Hg 523/537 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

JD Sports is één van de 122 locaties in Rotterdam op CardMapr.

JD Sports

Zuidplein Hg 523/537 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij JD Sports in Rotterdam

In Rotterdam aan de Zuidplein Hg 523/537 bevindt zich JD Sports. Bij JD Sports kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Sportwinkel, scoort JD Sports een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

JD Sports Logo

Categorie

Sportwinkel

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 261 4068
Routebeschrijving
JD Sports Rotterdam
JD Sports Rotterdam
JD Sports Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over JD Sports?

JD Sports wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 550 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vanwege corona hele lange rij voor binnenkomst. Dit is natuurlijk volledig acceptabel om alles hygienisch te houden en niet druk binnen de winkel. Dan ben ik vervolgens eindelijk binnen en vraag ik of ze een bepaalde schoen in mijn maat hebben. De label van de schoen scant ze en zegt ze dat er gekeken word en ik even moet wachten. Vervolgens tikt de tijd. Eenmaal 10 min later loop ik naar de betreffende dame toe en vraag ik of ze al wat hebben gevonden. Antwoord daarop: nee de printer was boven leeg ik moet de schoen opnieuw scannen... pardon? Waarom kom je daarvoor dan niet gelijk naar mij toe ipv mij laten wachten. Dus wederom ik weer wachten en raad is weer 10 min verder komt ze naar me toe dat ze een fout heeft gemaakt en de schoen WEER moest scannen. (Valt me op dat ze overal nogal laat achterkomt). Dus weer opnieuw gescand en 15 min later komt dan eindelijk de betreffende dame aanlopen met de schoenen, al hoewel ze pakt 1 schoen uit de doos overhandigt die aan mij en loopt gelijk weer met de doos waarin de andere schoen zit weg.. Waardoor ik dus niet even beide schoenen kan passen terwijl dit voor mij wel nodig is. Eenmaal 1 schoen gepast neem ik de schoenen en vervolg ik mijn weg naar de kassa waar zich het volgende zichtbaar word. Een lange rij bij de kassa en maar 1 dame achter de kassa die volledig tegen haar zin haar werk aan het doen is. Geen haast en op het gemakkie met een niet amused gezicht. Ik ben zelf leidinggevende geweest in de verkoop business.. Die had bij mij met zulke werkhouding er allang uitgelegen.

Lees verder

1/5

Haal hier vaak schoenen goede zaak

Lees verder

5/5

Dure zaak, maar ik ben in de sale superrrr geslaagd.

Lees verder

4/5

Ik heb op 26 Mei een tenue besteld en kreeg te horen dat ik het tussen de 27ste en 29ste kon ophalen. Het is nu 12 Juli en ik heb niks te horen gekregen over een datum of waarom het zo lang duurt terwijl ik meerdere keren contact heb proberen te zoeken. Bellen lukt ook niet want niemand lijkt op te nemen. Leuk als je gepland had om op 2 Juli een tenue als cadeau wil geven.

Lees verder

1/5

Nou echt wat een slechte service en dat betaal je veel geld voor je schoenen en krijg je een of andere kapotte lelijke doos

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij JD Sports

Goed nieuws! Bij JD Sports in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 122 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13