JD Sports Utrecht

JD Sports

Bij JD Sports gelegen aan de Gildenkwartier 54 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

JD Sports is één van de 79 locaties in Utrecht op CardMapr.

JD Sports

Gildenkwartier 54 in Utrecht

Betalen met creditcards bij JD Sports in Utrecht

In Utrecht aan de Gildenkwartier 54 bevindt zich JD Sports. Bij JD Sports kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Sportwinkel, scoort JD Sports een 6.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

JD Sports Logo

Categorie

Sportwinkel

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 207 4143
Routebeschrijving
JD Sports Utrecht
JD Sports Utrecht
JD Sports Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over JD Sports?

JD Sports wordt gewaardeerd met een 3.2 gebasseerd op 152 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Slecht geholpen daar. Wil je zo graag een paar schoenen daar waar ze er nog maar 1 paar van hebben, zit er op 1 een lijm vlek voorop. Dat wil natuurlijk niemand. Nee kunnen we geen korting op geven. Word de test schoen nog aangeboden, zit een bobbel in die niet fijn loopt. Maar nee verder kunnen we u niet helpen. Personeel wat met elkaar loopt te klooien ipv mij wat beter helpen met veters etc. Erg jammer dit

Lees verder

1/5

Ik was hier weliswaar op een drukke zondag. Ik kan er dus best begrip voor hebben dat het personeel dan onder druk staat. Maar hoe ze hiermee omgaan vind ik onder de maat. Ik wilde een paar schoenen passen en vroeg of een meisje me kon helpen, zij vertelde mij dat ze een te kort aan personeel hadden en verwees mij direct door naar een collega. Vervolgens loopt ze een beetje voor zich uit te staren en rommelt wat aan de rekken. Ik ga naar haar collega, staan er 5 andere klanten om hem heen op schoenen te wachten. De schoenen komen door een soort lift naar beneden gedonderd. De schoenen vallen uit de dozen, er wordt wat over een weer geschreeuwd door die lift. Het was bijna lachwekkend om te zien. Kortom ik vond het een grote onprofessionele bende en ben naar een andere zaak gegaan.

Lees verder

1/5

Kansloos om euro 10+ te vragen voor een retour! Echt niet te doen bestel hier niet

Lees verder

1/5

Storemanager is onbeleefd naar haar personeel toe. Schreeuwt en is denigrerend waar klanten bij zijn. Staat zelf rustig kleding te vouwen en negeert de hulp die medewerkers en klanten vragen. Een medewerker kan de druk niet aan en vraagt medere keren aan storemanager om hulp. Storemanager reageert super onbeleefd en boos. Vervolgens wordt medewerker door een klant gediscrimineerd. medewerker is terrecht van slag. Storemanager handelt dit zo onprofessioneel af. Totaal geen empathie. Als je je eigen klanten en personeel niet kan beschermen hoor je geen verantwoordelijkheid te hebben. De rest van het personeel is wel heel vriendelijk. Ze hebben gewoon een nieuwe leidinggevende nodig. Heb het te doen met de jongen en ik hoop dat hij ontslag neemt.

Lees verder

1/5

Belabberde service, personeel is meer bezig met elkaar te kletsen dan de klant te helpen. En het is een puinhoop met verdwaalde schoenen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij JD Sports

Goed nieuws! Bij JD Sports in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog 79 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt