Joelia Rotterdam

Joelia

Bij Joelia gelegen aan de Coolsingel 5 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Joelia is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Joelia

Coolsingel 5 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Joelia in Rotterdam

In Rotterdam aan de Coolsingel 5 bevindt zich Joelia. Bij Joelia kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Joelia een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Joelia

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Joelia. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 710 8034
Routebeschrijving
Joelia Rotterdam
Joelia Rotterdam
Joelia Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Joelia?

Joelia wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 278 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goed gegeten, vriendelijke bediening. Keuken maakte een apart gerecht voor me omdat ik gember en koriander heel vies vind dus dat was ook heel fijn. Miste alleen een deel bestek bij aankomst, maar dat probleem was snel opgelost.

Lees verder

4/5

Voor het eerst bij Joelia gegeten en ontzettend genoten van de 5-gangen menu. Maar eigenlijk waren er 8 met 2 amuses vooraf en een verrassing dessert aan het eind! Ik ben altijd fan van de kookkunsten van Mario Ridder geweest en deze keer was het wederom genieten. De ontvangst was netjes en niet te formeel. En wat ik erg attent vond was dat de dame die ons naar de tafel begeleidde gelijk een krukje voor mijn handtas onder de tafel plaatste. De bediening was dik in orde. Er werd goede uitleg gegeven bij elke gang. Zo ook advies voor de wijnkeuze. De sfeer was erg fijn en niet te stijf. De achtergrondmuziek was zelfs perfect: veel jaren 70/80 muziek waar ik zo van hou. Eigenlijk wel een gewaagde keuze voor een ster restaurant. Al met al een zeer geslaagde avond met waanzinnig goed eten!

Lees verder

5/5

Een recensie over Julia. Inmiddels voor de derde maal bij Joelia gegeten en nu definitief tot de conclusie gekomen dat er weinig progressie zit in de geserveerde gerechten...en belangrijker nog is dat de beleving na de maaltijd negatief bij mij en mijn gaste was. De amuses zijn niet echt verrassend met uitzondering van het kannetje met erwten puree. Voorgerecht zalm met komkommer is niet van deze tijd en te eenvoudig voor een 1 Michelin ster restaurant. Tussen gerecht van schol was zeer bescheiden van formaat, goed van garing en een mooi sausje maar blonk nergens uit, hoofdgerecht van Parelhoen was mooi gegaard met een klein stukje eendenlever , maar ook vrij klassiek en zeker niet verrassend. Dessert was doorsnee en koffie met friandises was alleen memorabel in hoeveelheid. Mijn grootste ergernis was echter dat water ongevraagd bijgeschonken werd a raison van euro 8,50 voor een tweede fles en in dezelfde categorie valt het ongevraagd op tafel zetten en inschenken van een glas dessertwijn zonder te vragen of dit gewenst is. Wel een mooi verhaal erbij maar ongevraagd! Dit ergerde ons beiden en het is jammer dat JOELIA aan dit soort horeca truuks meedoet en ook toepast. Jammer voor een in potentie mooi restaurant in Rotterdam. In zijn algemeenheid moet mij nog van het hart dat restaurants die in deze Covid-19 tijd nog niet met handschoenen werken en bij het uitserveren en het aan tafel opmaken van het dessert handschoenen achterwege laten niet meer van deze tijd zijn. Ook daar liggen verbeter punten voor Joelia. In een woord onze beleving vangen is makkelijk…..”teleurstellend”.

Lees verder

2/5

Wij hebben een heerlijke en gezellige avond gehad bij Joelia. Een zeer vriendelijk ontvangst. We werden in de linkerruimte geplaatst, wat erg leuk is, omdat je dan de koks aan het werk ziet. Op de menukaart staan twee verschillende menu's waar je uit kan kiezen, maar je kunt ook ala-carte eten, dus voor ieder wat wils. De gerechten zagen er stuk voor stuk heerlijk uit en waren ook qua smaak erg lekker. De bijpassende wijnen werden uitgebreid omschreven door de sommelier, dat vind ik altijd een prettige ervaring. Waardoor ik zelf ook meer leer over de wijnen. Er was ook nog keuze uit een zeer uitgebreid kaas assortiment. Al met al een fijne avond gehad door de goede zorgen van de bediening.

Lees verder

5/5

Voorafgaand aan een voorstelling in het oude Luxor hebben we hier een theater menu met bijpassend wijnarrangement genomen.. het kan niet anders maar sjonge wat goed. Er is niet veel meer dan 1,5 uur beschikbaar en dat werd heel zorgvuldig gebruikt. De timing van amuses, gerechten en zelfs kaas na afloop was voortreffelijk. En echt fijn dat je daarna alleen de straat hoeft over te steken. Volgende keer geen theater maar meer tijd voor Joelia.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Joelia

Goed nieuws! Bij Joelia in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13