Johan Cruijff ArenA map

Johan Cruijff ArenA

8.8 · 28791 recensies

Johan Cruijff Boulevard 1, Amsterdam

Johan Cruijff ArenA
Johan Cruijff ArenA Johan Cruijff ArenA
Johan Cruijff ArenA Johan Cruijff ArenA
Johan Cruijff ArenA

Over deze locatie

Aan de Johan Cruijff Boulevard 1 in het gebied 'Hoofdcentrum Zuidoost' in Amsterdam ligt Johan Cruijff ArenA. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 28.791 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Johan Cruijff ArenA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hoofdcentrum Zuidoost hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ritchie Brokers
Google Maps Logo

Weer een mooi concert (Simpele Minds) bijgewoond. Nog steeds jammer dat ze daar niet snappen dat als je met de catering wat wild verdienen dat er dan gewerkt moet worden. Staat een berg personeel te niksen en dan ook nog van die prijzen vragen 👍🏼 Da's lef hebben... Met de helft van het personeel kunnen ze efficiënter werken, kunnen de prijzen met 30% omlaag en is iedereen tevreden.... Ben benieuwd volgende X🙄

Ritchie Brokers 3 weken geleden
Ciaran Oosterhof
Google Maps Logo

By far het mooiste stadion van Nederland. Het ademt voetbal plus overal waar je zit een mooi uitzicht op de meer dan uitstekende grasmat. Zelfs hoog op de tweede ring heb je nog een prima kijk op de wedstrijd. Fanshop is ook erg ruim en leuk om te kijken plus alle aangelegen restaurantjes zijn ook handig en top. De wachtrijen van het stadion zijn wel altijd erg lang en het eten/drinken is haast belachelijk duur. 6,50 euro voor een halve liter tegenwoordig.

Ciaran Oosterhof 1 maand geleden
Ronald
Google Maps Logo

Was er wederom voor een wedstrijd van het Nederlands elftal, deze keer een oefenwedstrijd tegen Denemarken, maar het is en blijft voor mij een sfeerloze betonnenklomp deze Johan Cruyff Arena wat een verschil toch als er wordt gespeeld in de Kuip in Rotterdam. Ik snap nog steeds niet waarom de KNVB iedere keer besluit om dit soort wedstrijden in Amsterdam te laten spelen. Ook het verlaten van het stadion na een wedstrijd vind ik een drama te weinig uitgangen.

Ronald 1 maand geleden
Laura Wichers
Google Maps Logo

Wij hebben hier geparkeerd toen met de metro wat 5 min lopen van de arena af ligt.. Vond het parkeren duur €23 moest ik betalen Normaal parkeer ik bij zeebrugge P+R Goedkoop nog geen 7€ krijg je zelf 2 enkeltje voor de tram. Maar helaas was vol vandaar de Arena

Laura Wichers 10 maanden geleden
maythe scheepstra
Google Maps Logo

Een prachtig stadion. Genoeg faciliteiten voor een drankje of een hapje maar die zijn wel duur. Voor twee flesjes frisdrank ( spa en ijsthee) en een zakje chips mag je € 15,- afrekenen. Pinnen is mogelijk. De sanitaire ruimtes zijn schoon en netjes. De bewegwijzering is duidelijk en er kon voldoende afstand tot elkaar gehouden worden en controle op het naleven van de maatregels is er voldoende. Voor de dames een kleine tip: je handtas mag het voormaat van een A4 papier hebben anders mag je tas niet mee naar binnen. Ik had gelukkig het juiste formaat tas bij me. Als je de weg vraagt in het stadion, doe dat dan bij de host( ess ) in het blauwe hesje. De vip hostess in het grijze mantelpakje wuift je weg als een lastig insect als je geen vip gast bent en informatie over de looproute naar je tribune plek wil hebben. Het stadion is zowel met de auto als het OV goed bereikbaar. De auto's kunnen gebruik maken van de parkeergarage en naast de Arena ligt het station Bijlmer Arena met trein en metro verbindingen in diverse richtingen zoals richting Amsterdam CS.

maythe scheepstra 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Johan Cruijff ArenA

Goed nieuws! Bij Johan Cruijff ArenA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.