Jumbo map

Jumbo

8 · 1180 recensies

Geinplein 32-37, Almere

Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo

Over Jumbo

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Aan de Geinplein 32-37 in het gebied 'Waterwijk' in Almere ligt Jumbo. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.180 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Jumbo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Waterwijk hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Milco Mak
Google Maps Logo

Leuke winkel maar brood is toch langst het ver bij de AH.

Milco Mak 2 weken geleden
Edith Balradj
Google Maps Logo

Normaal zeer tevreden maar vandaag wat een drama medewerkster bij de zelfscan kassa zei eerst kassa doet het niet naar ander kassa der naast duurde in mijn ogen super lang. Uit niets een collega van jumbo die gaat in haar eigen kleding proberen te achterhalen waar het probleem is...zegt iets over een messenblok die opstaat in de bon hele gesprek duurt langer dan 5 min dan word mij uitgelegd om naar een ander kassa te lopem zpdat ze alles opnieuw kan scannen. Sorry maar vandaag me boodschappen zo laten liggen misschien onbeschoft doe ik normaal nooit maar dit zou weer te lang voor mij duren en heb een afspraak ik kon wel vloeken. Dit kan en mag niet manager van jumbo alsjeblieft zorg voor personeel die wel weet wat die doet dat is mijn tip deze dame wist in mijn ogen niks van kassa en houding de volgende x als ik me boodschappen doe ga ik duidelijk maken dat ik door haar niet meer geholpen wil worden zo ga je niet om met vaste klanten

Edith Balradj 3 weken geleden
Maruska Mooi
Google Maps Logo

Gevonden wat ik zocht iets veranderd bij de Jumbo.nog steeds een fijne winkel. Veel.keus en redelijk geprijs

Maruska Mooi 4 weken geleden
Bas van Haarlem
Google Maps Logo

Niet erg grote Jumbo met daardoor een beperkter assortiment. Zeker vegan of vega opties zijn een stuk minder dan de ah iets verderop. Prima winkel voor algemene boodschappen maar zal hier niet speciaal heen gaan.

Bas van Haarlem 1 maand geleden
RICK MARO -Erik v. Dijk-
Google Maps Logo

Leuke winkel , goed toegankelijk voor Rolstoel gebruikers, personeel is zeker Niet te beroerd om je even te helpen. TOP!

RICK MARO -Erik v. Dijk- 1 maand geleden
Marr Vriezema
Google Maps Logo

Reuze bedankt voor het helpen oplossen voor de fout die ik zelf gemaakt had. Echt top. Jullie hebben mij fantastisch geholpen. Jamie bedankt voor het brengen, zo lief dat je dat wou doen. Echt een grote pluim voor jullie.❤️

Marr Vriezema 1 maand geleden
Patrick “Tr7”
Google Maps Logo

*zingt* Doet wat de Jumbo doet, bier en de kassa is goed

Patrick “Tr7” 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #cca000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a48000 !important; }
Jumbo

Alle Jumbo supermarkten

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Benieuwd naar andere Jumbo supermarkten in Nederland? Jumbo heeft in totaal 506 vestigingen waaronder deze in Almere (Waterwijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Jumbo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Jumbo supermarkten
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.