Jumbo Amsterdam

Jumbo

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Bij Jumbo gelegen aan de Gedempt Hamerkanaal 223 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Jumbo

Gedempt Hamerkanaal 223 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Jumbo in Amsterdam

In Amsterdam aan de Gedempt Hamerkanaal 223 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Supermarkt scoort Jumbo een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Jumbo

Voor de actuele openingstijden van Jumbo in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Jumbo nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Supermarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 787 0120
Jumbo Amsterdam
Jumbo Amsterdam
Jumbo Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Jumbo?

Jumbo krijgt een beoordeling van 8.8/10 gebasseerd op 1982 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

I was always going to him. But last time I went and had scholl fillet and pieces of fried fish and it was amazing. And on credit. I ordered some mai (pasta) that did not exceed 100 grams for my daughter and this was about 70, cents and when I went back to get another quantity less than 70 grams I found it for about 3.70 €!!! When I asked the woman working behind the Asian side, she and the supervisor spoke to me in a sharp manner, just because I spoke to them in English. I will not go back there again. Especially since the pasta was very dry Ik ging altijd naar hem toe food market). Maar de laatste keer dat ik ging en scholl-filet en stukjes gebakken vis had en het was geweldig. En op krediet. Ik bestelde wat mai (pasta) die niet meer dan 100 gram bedroeg voor mijn dochter en dit was ongeveer 70 cent en toen ik terugging om een ​​andere hoeveelheid van minder dan 70 gram te halen, vond ik het voor ongeveer 3,70 €!!! Toen ik de vrouw die achter de Aziatische kant werkte, vroeg, spraken zij en de supervisor me op een scherpe manier aan, gewoon omdat ik hen in het Engels sprak. Ik zal daar niet meer teruggaan. Vooral omdat de pasta erg droog was? Kouter Het kleine meisje dat op de foodmarkt werkt, is uitstekend en kent ondanks haar jonge leeftijd de principes van gastvrijheid goed? She is very good 💕

Lees verder

2/5

Zeer mooie winkel met heel veel vers en lekker eten voor iedereen wat wils. Vis vlees en groente mmmm Heerlijke verse broodjes klaar gemaakt, waar je bij staat gehaald Zeer zeker aan te bevelen

Lees verder

5/5

Het is de Albert Heijn niet

Lees verder

1/5

De Jumbo Foodmarkt is een hele fijne supermarkt, die zich onderscheid door het hele verse gedeelte van de supermatkt, altijd nieuw assortiment, en heel veel diversiteit, en verder is er het supermarkt gedeelte met een ruim assortiment. De Jumbo Foodmarkt is ietsjes duurder dan de gewone Jumbo's. Maar een heerlijke supermarkt, echt heel blij mee, echt een AANRADER, om een bezoekje te brengen.

Lees verder

4/5

Goede winkel veel variatie

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Jumbo nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Jumbo supermarkten in Nederland

Benieuwd naar andere Jumbo supermarkten in Nederland? Jumbo heeft in totaal 503 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Jumbo toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle supermarkten van Jumbo te vinden.

Bekijk alle Jumbo supermarkten
Jumbo Zetten Supermarkt
Jumbo Barendrecht Supermarkt
Jumbo Zwolle Supermarkt
Jumbo Almere Supermarkt