Jumbo map

Jumbo

8 ยท 69 recensies

Jodenbreestraat 11, Amsterdam

Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo
Jumbo

Over Jumbo

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Aan de Jodenbreestraat 11 in het gebied 'Uilenburg' in Amsterdam ligt Jumbo. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 69 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Jumbo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Uilenburg hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Omar Afifi
Google Maps Logo

Leuke supermarkt met een unieke en geweldige assortiment.

Omar Afifi 4 maanden geleden
David S
Google Maps Logo

Het zou fijn zijn als iemand van de personeel de handgel bijvult. Tekeer gevraagd maar iedereen wijst naar een andere....

David S 6 maanden geleden
Wanderlust
Google Maps Logo

Fijne supermarkt. Voor elk wat wils. Prijzen liggen iets onder het niveau van de Appie, kwaliteit is vergelijkbaar. Versproducten zijn zelfs beter dan van de appie.

Wanderlust 6 maanden geleden
Rick Zwaan
Google Maps Logo

Dacht even dat het wel ok was om een concurrent van de AH erbij te krijgen maar deze Jumbo voegt niets toe. Duur en weinig klanten dus veel verse producten tegen de datum aan. Beperkt assortiment en ongezellig door krappe, hoge stelling paden. Ik mis mn HEMA en bij deze Jumbo heb ik niets te zoeken..

Rick Zwaan 7 maanden geleden
yasmina Ben
Google Maps Logo

De winkel op zich is prima qua inrichting en dat mensen zeggen dat die te klein is en niet beseffen dat jumbo in the city het is zoals ah to go. Ik heb 1 kritiek punt over personeel. DRAAG HANDSCHOENEN ALS JE BROODJES,CROISSANT ETC IN DE BAKKEN ZET. Jullie vragen of de klanten de tangen gebruiken maar zelf doen jullie het niet en vooral met de c-19 in de 'lucht' is dat extra belangrijk....

yasmina Ben 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #cca000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a48000 !important; }
Jumbo

Alle Jumbo supermarkten

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Benieuwd naar andere Jumbo supermarkten in Nederland? Jumbo heeft in totaal 506 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Uilenburg) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Jumbo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Jumbo supermarkten
Jumbo
Jumbo Wageningen
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.