Jumbo map

Jumbo

8 · 772 recensies

Reigersbos 196, Amsterdam

Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo

Over Jumbo

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Aan de Reigersbos 196 in het gebied 'Gaasperdam Zuid' in Amsterdam ligt Jumbo. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 772 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Jumbo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gaasperdam Zuid hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Marc Veldhuizen
Google Maps Logo

Schoon en modern, zeker voor de wijk. Hele fijne zelf scan. Kan wel iets variatie in producten gebruiken voor hoe groot de winkel is. Vooral bij groente en fruit.

Marc Veldhuizen 2 weken geleden
Ron Smit
Google Maps Logo

Stiekem worden de prijzen verhoogd, zoals een klein voorbeeld, croissantje van altijd €0,29 naar € 0,35. Dat is maar een voorbeeld 20% hoger. Trouwens gaan alle prijzen sluipend omhoog. Wel ontzag voor al die jonge vakkenvullers, gaan gewoon door zelfs als ze in elkaar worden geslagen zoals in de Westerstraat door die slabek en criminele kornuiten.

Ron Smit 3 weken geleden
Violetta Germont
Google Maps Logo

Ik ben zeer verknocht aan de Jumbo in Reigersbos. Die na de overname van de C1000 zo slim waren om het goede personeel over te nemen. Maar nu zie ik een move die ze de kop kan kosten. Een aantal kassa's opgeofferd voor zelfuitchecken. Hoe verzin je zo'n suïcidale move in Amsterdam Zuidoost. Er wordt gegarandeerd maximaal misbruik van gemaakt. Hoorde al smakelijke verhalen uit de buurt van jacht op dieven. Ooit slim genoeg om zelfwegen van fruit en groente af te schaffen, en nu voluit bestolen worden. Zijn jullie gek geworden?

Violetta Germont 3 weken geleden
Dylan de Jong
Google Maps Logo

Niet bijzonder kom hier als ik wat nodig heb maar meestal niet speciaal hiervoor naar hier update: gaat wel de goede kant op

Dylan de Jong 1 maand geleden
Paulien Schuit
Google Maps Logo

Vanmiddag was een bejaarde mevrouw kennelijk beroofd van haar portemonnee, overstuur uiteraard en wordt vriendelijk geholpen door een jongeman die mw naar bedrijfsleidster brengt. Het eerste wat de bedrijfsleidster roept met net nog geen opgestoken vingertje: ja dat komt ervan als je je portemonnee in de tas stopt. Ik was verbaasd dat er zo wordt gereageerd, me was al overstuur en zit dan niet te wachten op een triomfantelijk gelijk krijgen verhaal. Chapeau voor de jongen maar leiding mag een cursus empathie volgen.

Paulien Schuit 1 maand geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #cca000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a48000 !important; }
Jumbo

Alle Jumbo supermarkten

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Benieuwd naar andere Jumbo supermarkten in Nederland? Jumbo heeft in totaal 506 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gaasperdam Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Jumbo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Jumbo supermarkten
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.