Jumbo map

Jumbo

8.4 ยท 751 recensies

Westerstraat 98-102, Amsterdam

Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo

Over Jumbo

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Aan de Westerstraat 98-102 in het gebied 'Anjeliersbuurt Noord' in Amsterdam ligt Jumbo. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 751 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Jumbo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Anjeliersbuurt Noord hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Leslie Kramer
Google Maps Logo

Prima supermarkt Veel vegan producten naast het vegetarische assortiment

Leslie Kramer 2 maanden geleden
Tijn de Goede
Google Maps Logo

Leuke supermarkt. Prettig personeel!

Tijn de Goede 2 maanden geleden
Daria Mnych
Google Maps Logo

Een echte buurt supermarkt met een fijne sfeer en lieve en behulpzame mensen die hier werken. De producten zijn vers en zelfs voor mensen met een gluten intolerantie zoals mij is er een groot aanbod. Ik ben sinds 2008 vaste klant en zal hier blijven winkelen zolang ik hier woon.

Daria Mnych 3 maanden geleden
Marie Burton
Google Maps Logo

Er heerst altijd een heel fijne sfeer in deze winkel, ik denk dat dat komt doordat het personeel onderling het goed met elkaar kan vinden. Ze zijn allemaal even behulpzaam, de mensen achter de kassa geduldig en gezellig. De voorraden zijn vrijwel altijd goed aangevuld. Als klant voel ik mij hier welkom en gewaardeerd. Albert Heijn zou hier een voorbeeld aan moeten nemen. Zeer tevreden over deze Jumbo!

Marie Burton 5 maanden geleden
Bhakti Dharma
Google Maps Logo

In tegenstelling tot bij de Albert Heijn aan de overkant onverschilligheid van het personeel met het dragen van mondkapjes. De ene doet het hangend onder de kin, de andere onder de neus, slechte voorbeelden.

Bhakti Dharma 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #cca000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a48000 !important; }
Jumbo

Alle Jumbo supermarkten

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Benieuwd naar andere Jumbo supermarkten in Nederland? Jumbo heeft in totaal 506 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Anjeliersbuurt Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Jumbo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Jumbo supermarkten
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.