Jumbo Barendrecht

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Van Beuningenhaven 4 in Barendrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 6 locaties in Barendrecht op CardMapr.

Jumbo

Van Beuningenhaven 4 in Barendrecht

Jumbo Logo

Betalen met creditcards bij Jumbo in Barendrecht

In Barendrecht aan de Van Beuningenhaven 4 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort Jumbo een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Barendrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0180 617 057
Jumbo Barendrecht
Jumbo Barendrecht
Jumbo Barendrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 423 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goede service, minder is dat er vaak iets niet is . Schappen leeg of staan in de verkeerde schappen. 09 januari geweest en ik was niet zo blij met hoe de caissière met de situatie omging. Il moest afrekenen en wist mijn pincode niet. Resultaat: lange rij. Ik bellen naar mijn partner voor de pincode, pakte niet op, omdat hij aan het rijden was. Vroeg een vrouw in de rij of zij geholpen kon worden wat een normale vraag is. De reactie van de caissière ergerde mij mateloos. Haar reactie was : " Ja natuurlijk , we gaan daar niet op wachten he. Had mijn dochter kunnen zijn en zo praten tegen mij. Een oudere vrouw achter mij , heel onbeleefd met haar hand mij weg wuiven alsof ik een of ander ziekte had. Omdat ik geen mondkapje op heb. Er vanuit ging dat ik dit bewust zou doen. Vooroordeel . Mensen zijn zo ongedurig , bevooroordeeld, agressief . Ik ben ervan overtuigd dat als de caissière op een fatsoenlijke manier had gereageerd op de situatie de mensen in de rij anders hadden gereageerd. Gevolg is : Ik kom niet meer daar. En iedereen die het wil horen vertel ik steeds weer mijn verhaal.

Lees verder

3/5

Vriendelijk personeel tot je vragen heb over de voorraad. Voorraad van producten is rond uit zeer slecht lijkt op een supermarkt dat geplunderd is. Ze hebben mooie bloemen maar die moet je niet vroeg willen halen dan hebben ze niks op voorraad. Het is jammer altijd met veel plezier boodschappen gedaan denk er nu serieus over om ergens ander me boodschappen te gaan doen.

Lees verder

1/5

Mooie overzichtelijke supermarkt. Hebben vaak wel alles wat ik nodig heb aan wekelijkse boodschappen. Meeste personeel is behulpzaam en kassamedewerkers zijn ook altijd vriendelijk en snel.

Lees verder

4/5

Na een recente fysieke aandoening, heb ik gemerkt, dat alle medewerkers (uit zichzelf) hulp aanboden, hoe klein ook. Dit heb ik bij andere supermarkten niets van gemerkt. Ze zijn ook altijd service gericht. TOP!!!

Lees verder

5/5

Supermarkt waarvan ik de b merken vaak tegen vindt vallen op kwaliteit en de prijzen zijn ook niet overal hetzelfde bij verschillende jumbo supermarkten. Ik ga liever naar de concurrent omdat deze winkel het voor mij net niet heeft.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Barendrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Barendrecht

Benieuwd naar andere locaties in Barendrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Barendrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Barendrecht
Pearle Opticiens Barendrecht Barendrecht Opticien

Pearle Opticiens Barendrecht

Middenbaan 53 -A

HEMA Barendrecht Warenhuis

HEMA

Middenbaan 114-116

Kruidvat Barendrecht Drogisterij

Kruidvat

Middenbaan 76

Blokker Barendrecht Woonwinkel

Blokker

Middenbaan 34

Jumbo Barendrecht Supermarkt

Jumbo

Onderlangs 44

Restaurant De Beren Barendrecht Barendrecht Restaurant

Andere Jumbo supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Jumbo nog meer locaties. Naast Jumbo in Barendrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Jumbo locaties
Jumbo Zetten Supermarkt

Jumbo

Zetten

Jumbo Barendrecht Supermarkt

Jumbo

Barendrecht

Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Zwolle

Jumbo Almere Supermarkt

Jumbo

Almere

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

's-Hertogenbosch

Jumbo Dordrecht Supermarkt

Jumbo

Dordrecht