Jumbo Barendrecht

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Van Beuningenhaven 4 in Barendrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 11 locaties in Barendrecht op CardMapr.

Jumbo

Van Beuningenhaven 4 in Barendrecht

Betalen met creditcards bij Jumbo in Barendrecht

In Barendrecht aan de Van Beuningenhaven 4 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Jumbo een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Jumbo Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Barendrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0180 617 057
Routebeschrijving
Jumbo Barendrecht
Jumbo Barendrecht
Jumbo Barendrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 337 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik ben fan van de Jumbo maar deze is super slecht heel slecht bij gevuld je grijp kontakt mis heeeeeel ergelijk het is een belangrijke reden om naar A.H te gaan want daar moet je dan toch heen omdat het e.e.a bij Jumbo er weer eens niet is dus dan gelijk alles maar bij A H kopen

Lees verder

1/5

Prima, maar niks te veel.

Lees verder

3/5

Beste bloemen afdeling in de regio

Lees verder

5/5

Ben fan van Jumbo maar niet van deze vestiging. De meeste vakken zijn meestal leeg na 12 uur.

Lees verder

3/5

Ik was zojuist 4e in de rij... En personeel had het gezien. Sterker nog er werd niet voor niks iemand extra in gezet. Daarbij gaf de medewerker aan zijn mede collega aan dat ze voortaan iets sneller bij moest draaien. Ik zei bewust nog dat ik 4e in de rij was. Zodat hij het gelijk kon zien op dat moment. Maar uiteindelijk stond ik af te rekenen en ze hadden zogenaamd niks gezien. Daar sta je dan als klant.... Die gebruik wil maken van hun eigen regel en service. En je al aangekeken wordt als je wat zegt over 4e in de rij. Gaat dit uit hun eigen portemonnee? Moet je dit zelf aangeven of zou het niet gewoon geweldig zijn als personeel naar je toe komt en zegt: 'goed nieuws mevrouw, u bent 4e in de rij'. Maar nu voelde ik me niet goed behandeld en moest gewoon betalen. De camerabeelden worden bekeken en als ik gelijk had krijg ik het alsnog. Maar daar gaat het niet om. Het was echt 100% gezien. Ik doe voortaan mijn boodschappen aan de overkant. Voelde me niet op mijn gemak meer.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Barendrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Barendrecht

Benieuwd naar andere locaties in Barendrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Barendrecht zijn er nog 11 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Barendrecht
Pearle Opticiens Barendrecht Barendrecht Opticien
HEMA Barendrecht Warenhuis

HEMA

Middenbaan 114-116