Jumbo Ede

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Bellestein 63 in Ede kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 6 locaties in Ede op CardMapr.

Jumbo

Bellestein 63 in Ede

Jumbo Logo

Betalen met creditcards bij Jumbo in Ede

In Ede aan de Bellestein 63 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort Jumbo een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Ede

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 698 560
Jumbo Ede
Jumbo Ede
Jumbo Ede

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 694 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

In eerste instantie: Geweldige winkel! Wat een metamorfose!!! Bij nader inzien: wat een ramp aan de kassa's ! Minder kassa's dan voorheen, zelfs op niet drukke dagen en zelfs als alle kassa's bemand zijn rijen van 4 of 5 karren bij elke kassa. 4e in de rij dan gratis slaat hier dus nergens op, zo kan iedereen dat wel aanbieden. Zelfscannen kan niet in de schaduw staan bij het systeem van AH. Bij AH kun je meteen aan een betaalzuil zelf afrekenen. Bij Jumbo moet je nog altijd langs een kassamedewerker. Zelfscannen mist hier dus grotendeels zijn doel en door dit waardeloze systeem ook hier vaak een rij van 4 of 5 karretjes. Ik was en ben enthousiast over hoe deze winkel er uitziet. Was dus van AH overgestapt naar Jumbo, maar ben vanwege het vreselijke kassagedoe maar weer teruggegan naar AH. Ook omdat AH om 7 uur al opent om lekker rustig te kunnen winkelen. Ik vind het echt superjammer....zo'n prachtige winkel en dan zo'n dom en ontoereikend kassabeleid !

Lees verder

2/5

Sinds de winkel is vernieuwd is het personeel lijkt wel verminderd. Met name het kassa personeel bij de band (in de avond) Weinig aandacht voor de klant, met je collega's babbelen is natuurlijk belangrijker. Ook medewerkers in de winkel onderling die klagen ovet klanten. Staat niet echt netjes. Er is ook fijn personeel hoor! Niet iedereen loopt de kantjes er vanaf.

Lees verder

4/5

Wat een waardeloze manager hebben ze hier begrijp totaal niet hoe zo een man een manager kan zijn met zijn uitlatingen over vrouwelijke klanten echt geen respect voor iemand die juist zo een grote supermarkt moet vertegenwoordigen een tip van mij spreek een keer zo lelijk tegen een vrouw als haar man of vriend er bij staat!

Lees verder

1/5

voor de verbouwing was het geen geweldige winkel, na de verbouwing is het er naar mijn mening niet beter op geworden, onvriendelijk personeel, lange rij bij kassa omdat er weer eens ergens geen barcode opstond..slechts 1 open (en 1 scankassa) terwijl de rest voornamelijk staat te kletsen. ook weer producten niet goed aangeslagen........dus geen 5 sterren van mij

Lees verder

1/5

Gister iets heel onbeschoft meegemaakt! mevrouw doet boodschappen met de kinderen en geeft alvast een broodje aan haar kleine kinderen. de filiaal manager komt boos op haar af lopen en begint te schreeuwen, niet NORMAAL! Volgende keer gewoon naar de AH of Lidl helemaal klaar hiermee1

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Ede kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Ede

Benieuwd naar andere locaties in Ede waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ede zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ede
Hans Anders Opticien Ede Ede Opticien

Hans Anders Opticien Ede

Maandereind 16

Only for Men Ede Ede Mode

Only for Men Ede

Nieuwe Stationsstraat 36

Pearle Opticiens Ede Ede Opticien

Pearle Opticiens Ede

Grotestraat 41

Kruidvat Ede Drogisterij

Kruidvat

Grotestraat 63

ICI PARIS XL Ede Verzorging

ICI PARIS XL

Grotestraat 52

Bakker Bart Ede Bakker

Bakker Bart

Grotestraat 73

Andere Jumbo supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Jumbo nog meer locaties. Naast Jumbo in Ede kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Jumbo locaties
Jumbo Zetten Supermarkt

Jumbo

Zetten

Jumbo Barendrecht Supermarkt

Jumbo

Barendrecht

Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Zwolle

Jumbo Almere Supermarkt

Jumbo

Almere

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

's-Hertogenbosch

Jumbo Dordrecht Supermarkt

Jumbo

Dordrecht