Jumbo Heerhugowaard

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Middenweg 245 in Heerhugowaard kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 13 locaties in Heerhugowaard op CardMapr.

Jumbo

Middenweg 245 in Heerhugowaard

Betalen met creditcards bij Jumbo in Heerhugowaard

In Heerhugowaard aan de Middenweg 245 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Jumbo een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Heerhugowaard

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

072 303 4130
Routebeschrijving
Jumbo Heerhugowaard
Jumbo Heerhugowaard
Jumbo Heerhugowaard

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 370 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ruime wikel met pirma assortiment. Wat ze niet hebben maar wel in een andere bestellen ze gewoon voor je. Klopt er iets niet dan krijg je t product ook nog eens gratis mee. Vriendelijk personeel

Lees verder

5/5

De jumbo is een winkel met een ruim assortiment. Veel lactosevrije producten waar ik als lactoseintolerant heel blij mee ben, maar ook veel andere producten die ik ergens anders nooit kan vinden. De indeling van de winkel vind ik niet heel fijn, maar dat is ook een kwestie van wennen. Ik ben vooral fan van de bezorgservice waar ik veel gebruik van maak. Ook zijn veel producten voordeliger dan bij de concurrent maar dat scheelt nooit meer dan een paar cent.

Lees verder

4/5

Wanneer je feedback plaatst op de facebookpagina van Jumbo Heerhugowaard krijg je meteen een privé bericht van een medewerker en vervolgens wordt je geblokkeerd van de pagina wanneer je hier iets over zegt. Gaan jullie zo met klanten om Jumbo Monique? Mij zien jullie er niet meer.

Lees verder

1/5

Er werd hier laatst een fiets van mijn vriendin gestolen en ze konden zien hoe, door wie of wanneer de fiets werd gestolen. De camera's zijn dus niet goed geplaatst (haar fiets stond in een fietsenstalling van de winkel). De prijzen zijn wel prima. Kortom: ben niet de grootste fan van de winkel.

Lees verder

2/5

Heerlijke ruime winkel met groot assortiment.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Heerhugowaard kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Heerhugowaard

Benieuwd naar andere locaties in Heerhugowaard waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Heerhugowaard zijn er nog 13 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Heerhugowaard
Hans Anders Opticien Heerhugowaard Heerhugowaard Opticien
Jumbo Heerhugowaard Supermarkt

Jumbo

Middenweg 245

ALDI Heerhugowaard Supermarkt

ALDI

Berckheidelaan 4