Jumbo map

Jumbo

8.4 · 740 recensies

Middenweg 245, Heerhugowaard

Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo

Over deze locatie

Aan de Middenweg 245 in het gebied '' in Heerhugowaard ligt Jumbo. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 740 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Jumbo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 28 locaties in Heerhugowaard waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 188 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Petra
Google Maps Logo

Het is misschien een opstart probleem. Maar als de verse pizza's op zijn en men is nieuwe aan het maken. En men vraagt wat wenst U. En je zegt het en dat ze dan zeggen helaas ik ben nu met deze serie bezig. U kunt over 20 min. terug komen!!!! Is.niet een beste service. We zijn benieuwd hoe het verder gaat. Verder een ruime winkel. Beter dan de A.H. maar de zelf scan is beslust niet optimaal je moet toch bij een kassa afrekening. Dat worden lange rijen. Helaas. Zal wel even duren voordat we hier weer heen gaan. Waren in eerste instantie blij dat er een Jumbo kwam. Up date!!! We zijn nu een paar maanden verder en er is duidelijk met het personeel gesproken. Niets dan lof tegenwoordig. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De zelf scan is gemoderniseerd en men kan ook zelf bij een kassa scannen. Wij zijn nu vaak in de winkel te vinden. 👍

Petra 3 weken geleden
Nicole Meijer
Google Maps Logo

Goeie en fijne winkel. Maar geef het ff aan als jullie dicht zijn. Sta hier op de avond van dodenherdenking voor de deur. Overal staat dat jullie open zijn. Op meerdere websites zelfs. Meerdere mensen dachten dat jullie nog open waren. Auto's die komen en gaan omdat ze hetzelfde dachten.. Beetje jammer

Nicole Meijer 3 weken geleden
Trinida de Kraker-Freudenau
Google Maps Logo

Jumbo is weer aan het herinrichten, ben benieuwd Maar blijft een mooie winkel en fijn alternatief - wat assortiment betreft, ook prijs en qualitatief góed

Trinida de Kraker-Freudenau 1 maand geleden
Eerlijke reviews
Google Maps Logo

Fijne supermarkt, goed assortiment en lekker goedkoop helaas klopt de prijs op de zelfscanner vaak niet met de prijs op de producten zelf. Verbeterpunt: de vakkenvullers praten erg veel en hard dit is storend. Ik hoef als klant niet te weten wie met welke andere collega wel eens het bed wil delen. Daarom 4 sterren in plaats van 5.

Eerlijke reviews 2 maanden geleden
Hans De Roo
Google Maps Logo

Een Jumbo zoals zo vele.

Hans De Roo 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Heerhugowaard kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Heerhugowaard

Benieuwd wat je naast Jumbo nog meer in of rondom Heerhugowaard () kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom .