Jumbo Rotterdam

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Hillelaan 77A in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 122 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Jumbo

Hillelaan 77A in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Jumbo in Rotterdam

In Rotterdam aan de Hillelaan 77A bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Jumbo een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Jumbo Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

06 84106621
Routebeschrijving
Jumbo Rotterdam
Jumbo Rotterdam
Jumbo Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1246 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

COVID19 waarschuwing voor ouderen, mensen met een zwakke gezondheid, of mensen die in contact staan met deze groep: in de praktijk houdt bijna niemand zich in de winkel aan 1,5 meter, zelfs niet aan een halve meter. Ik snap dat dit moeilijk is te handhaven als je een supermarkt runt (ga er maar eens aan staan), en dat het piepjonge personeel denkt dat ze het toch niet krijgen. Maar als personeel moet je niet het slechte voorbeeld geven door snel ergens tussen te schieten, etc. In geen enkele supermarkt verloopt het helemaal vlekkeloos, maar dit is een andere niveau. Dus beter rijdt u even om naar een ander Jumbo filiaal, of desnoods naar de nabijgelegen AH of Lidl.

Lees verder

1/5

Deze Jumbo is recentelijk verplaatst naar de overkant. Kleine Jumbo nog steeds, helaas niet groter geworden meer juist kleiner. Doordeweeks erg veel scholieren in en rond de Jumbo.

Lees verder

2/5

Het is een supermarkt. Ervaringen zijn wat een ieder er van maakt. Snel winkelen? Kan. Goed voedsel? Absoluut. Niet al te duur? Vind ik niet.

Lees verder

4/5

Oude Jumbo was veel beter dan deze nieuwe. Veel groter en veel duidelijker. In de nieuwe, na 45 minuten zoeken, was ik een beetje geen idee en het personeel dat ik om hulp vroeg was hetzelfde omdat hij het product dat ik zocht niet kon vinden. En ik zal waarschijnlijk niet eens over prijzen praten. In de toekomst zal ik weten dat het niet de moeite waard is om hier te winkelen 

Lees verder

2/5

Klantvriendelijk personeel, ruime openingstijden. Netjes en ruim, goed bevoorraad.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 122 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13