Jumbo Rotterdam

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Vijf Werelddelen 33 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 121 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Jumbo

Vijf Werelddelen 33 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Jumbo in Rotterdam

In Rotterdam aan de Vijf Werelddelen 33 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Jumbo een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Jumbo Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 485 0111
Routebeschrijving
Jumbo Rotterdam
Jumbo Rotterdam
Jumbo Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1007 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Kom hier al een aantal jaren. De woorden vriendelijk en behulpzaam zijn niet van toepassing op het personeel, uitzonderingen nagelaten.... Ik weet niet of dit komt omdat het personeel niet goed behandelt wordt door de werkgever (Jumbo dus), er een totaal gebrek aan visie van de leiding ontbreekt of het een gebrek aan toezicht is. Jonge mensen hebben nog coaching en richtlijnen nodig. Wanneer verveling, desinteresse de norm is gaan nieuwe werknemers ook dit gedrag vertonen, ik heb vaak het gevoel dat de klant als lastig en vervelend wordt ervaren. Investeer in je personeel, daar maak je je personeel en klanten blij mee. De slijterij is nooit bemand, wanneer je daar wat wilt kopen kun je minimaal 10 minuten wachten, nadat je 5 a 6 x gebeld hebt. Hele slechte service. Organisatorische wanorde, zo lijkt het.

Lees verder

1/5

Niet iedereen was even vrolijk sommigen moesten nog ff wakker worden jammer hoor

Lees verder

4/5

Zeer fijn boodschappen doen. Grijp nooit mis. Personeel is ook erg vriendelijk. Zelfscan werkt fijn in de winkel. Groot assortiment. Toegankelijke paden waar geen blokkades door winkelpersoneel en vulkarren ontstaan. In deze nieuwe 1.5 meter maatschappij is dit een perfecte winkel om boodschappen te doen. Maar dat was het daarvoor ook al. Enige puntje wat soms wat beter zou kunnen is dat er soms sneller een kassière naar de zelfscan zou kunnen als zeer iemand staat te wachten. Maar 1x vragen aan een kassière en er komt gelijk iemand aan of je kan geholpen worden bij die kassa

Lees verder

5/5

Kom er niet vaak maar wanneer ik er kom en ik haal een actieproduct dan klopt het bedrag ervan op je bon nooit.. 1 leuke caissière gezien en derest is om te huilen. Wat een ongeïnteresseerde onervaren chagerijnen lopen en rond. Kijken je met een chago smoel aan en al sloffend lopen ze naar de servicebalie om vervolgens te doen alsof je niet bestaat. Zoek ander werk als dit je niet ligt.

Lees verder

1/5

vandaag vrijdag 27maart 2020 naar de winkel de winkel was 14.30 overvol het was niet mogelijk om afstand te bewaren meter afstandvanvan ander halv

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 121 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13