Jumbo Rotterdam

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Vijf Werelddelen 33 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Jumbo

Vijf Werelddelen 33 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Jumbo in Rotterdam

In Rotterdam aan de Vijf Werelddelen 33 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Jumbo een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Jumbo Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 485 0111
Routebeschrijving
Jumbo Rotterdam
Jumbo Rotterdam
Jumbo Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1062 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Leuke locatie waar de Jumbo zit. Jumbo zelf niks anders als alle andere

Lees verder

5/5

De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Iets wat wel irritant is dat is de zelfscanner. Als je wilt afrekenen is er nooit een medewerker aanwezig. Vandaag had ik 8 wachtende voor mij bij de kassa. Dus ik denk ik pak alsnog de handscanner. Zegt de medewerkster u kunt ook in de rij aansluiten. Dat schiet lekker op. Er ging wat fout. U moet alles op de band leggen. Alles wat ik netjes in mijn boodschappenwagen had gedaan. Nee dus. Daar had ik geen zin in. Haal de leidinggevende er maar bij. Toen kon de zelfscankassa wel open opeens. Ik snap wel hoe het komt. Er zat een leerling achter de kassa en die moest begeleid worden door een andere medewerker. De meisjes bleven allemaal vriendelijk ondanks mijn niet zo aardige gedrag. Excuses daarvoor. Mijn tip. Haal die zelfscanners weg of doe het net zo als Albert Heijn.

Lees verder

3/5

Na de verbouwing is het er niet echt beter op geworden geen Jumbo meer, maar Petite😔 Maar dat neemt niet weg dat we er nog steeds komen. Jammer dat er bepaalde koopwaar uit het assortiment zijn, maar het is niet anders. Waar ik mij vreselijk aan erger is dat heel veel klanten én personeel zich ABSOLUUT NIET aan de richtlijnen houden van het 😷RIVM! Het wordt omgeroepen je aan de anderhalve meter te houden etc., maar het heeft toch geen zin. Waarom ook, het personeel draagt dan wel een mooi vest dat je afstand moet bewaren, ze doen het zelf niet eens! Kijk alleen al naar de vakkenvullers met hun rolcontainers zij staan regelmatig in de weg. Er wordt absoluut niet op toegezien dat men zich aan de RIVM richtlijnen houd. Een tweede golf kan dan zomaar weer oplaaien met alle gevolgen vandien. Maar niet getreurd in het OV is het helemaal een drama want daar zijn de forenzen nog erger dan in winkels en supermarkten.

Lees verder

3/5

Te veel zelf scan kassa,s en te weinig normale kassa,s met personeel waar je normaal contact kan hebben met een casiere

Lees verder

3/5

Vergane glorie. De winkel is vorig jaar na een verbouwing een stuk kleiner geworden. De nieuwe inrichting oogt nu ronduit karig. Een gemiddelde Jumbo in een kleinere stad ziet er doorgaans beter uit. Het luxe gevoel is verdwenen. Bij de ingang zie je dat ook in de 'nieuwe' aankleding van het pleintje. Er staan nu armoedige coniferen in blikken bij de ingang.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Jumbo locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Jumbo nog meer locaties. Naast Jumbo in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Jumbo locaties
Jumbo Zetten Supermarkt

Jumbo

Zetten

Jumbo Barendrecht Supermarkt

Jumbo

Barendrecht

Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Zwolle

Jumbo Almere Supermarkt

Jumbo

Almere

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

's-Hertogenbosch

Jumbo Dordrecht Supermarkt

Jumbo

Dordrecht