Jumbo Rotterdam

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Vijf Werelddelen 33 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Jumbo

Vijf Werelddelen 33 in Rotterdam

Jumbo Logo

Betalen met creditcards bij Jumbo in Rotterdam

In Rotterdam aan de Vijf Werelddelen 33 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort Jumbo een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 485 0111
Route
Jumbo Rotterdam
Jumbo Rotterdam
Jumbo Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1162 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Was hier vanmiddag en tot mijn verbijstering liep ongeveer 90% van de klanten zonder mondmasker. Ook het personeel niet, behalve 1 dame bij de vleeswaren..Navraag bij een van hen: " tja dat mochten ze zelf beslissen..hoefde niet hoor". Terwijl ik notabene juist naar de Jumbo ging omdat daar alles ( eerder) goed was geregeld. Doe er wat aan!!

Lees verder

2/5

Zelfscan gepakt en boodschappen gedaan. Bij de kassa's geen verwijzing boe nu verder met de scanner. In de rij gaan staan tot het meisje achter de kassa me verwees naar zelfscan kassa. Verstopt en onbemand staat er niets aan te geven hoe nu verder. Geen medewerker in de buurt en de scanner maar in een bord terug gezet. Terug naar de zelfscan kassa was daar iemand bezig en zag me kar met boodschappen die me ging uitleggen hoe het werkte. Kon nu achteraan sluiten in de rij waar het corona beleid in de wind geslagen is. Niemand op een gepaste afstand, ondanks dat het overal staat aangegeven. Parkeren, bij een slagboom wordt me bankpas gevraagd. Boom gaat open maar geen kaartje ontvangen. Kassa meisje vroeg of ik geparkeerd stond. En zonder verder iets te melden of te vragen of ik eventueel een bon wil is ze met de volgende bezig. Ok...in de auto en naar de uitgang. Info geeft aan het scan kaartje invoeren om uit te rijden. Auto's achter me aangeschoven en kon geen kant op. Mezelf afvragend waar ik de fout in ben gegaan. Overleg met diegene achter me die ook niet even verteld hoe het wel werkt. Auto weer geparkeerd en naar de service van Jumbo. Staat een meisje te bellen en dus wachten. Bla bla over borden en bestek met iemand. Na een paar minuten toch maar in haar gezellige gesprek ingebroken. Wordt me uitgelegd dat bij de kassa een euro wordt afgehouden als je boven de 20euries boodschappen hebt gedaan. Verder moet je ipv een kaartje je bankpas weer gebruiken om de slagboom te openen. Ik sla Jumbo op Rot Zuid even over. Sfeerloos hok met nogal wat onduidelijkheden.

Lees verder

1/5

Bijzonder dat medewerkers geen masker dragen, “omdat het niet verplicht is,” vergetend dat de regel daadwerkelijk luidt: “binnen streng aangeraden.” Een medewerker vertelt mij dat alleen zwarte stoffen maskers gedragen mogen worden, omdat ze bij de kleuren van de personeelskleding passen. Echter zijn deze te oncomfortabel om de hele dag te dragen. “Medische maskers mogen wij niet dragen.” Jumbo: corona neemt geen stijladvies aan, en wacht ook niet op een wettelijke verplichting. Hallo Jumbo, maskers, gewoon doen!

Lees verder

1/5

Grootste deel van personeel onvriendelijk en arrogant. Als je bij zelfscankassa staat, waar je evengoed weer moet wachten op medewerker van Jumbo, zijn de kassamedewerkers niet erg meewerkend om deze persoon op te roepen. Bij mij heeft een klant die al door de kassa was, zo vriendelijk geweest om langs de klantenservice te gaan. Manager erbij gehaald en het standaard antwoord: het is bekend en we zijn er met bezig. Grote schoonmaak door het huidige personeel zal helpen en wat oudere werknemers aannemen ipv de huidige ongeïnteresseerd jeugd. Kwaliteit heeft zijn prijs en ieder die hier al jaren komt, zal beamen dat deze met rasse schreden achteruit gaat.

Lees verder

1/5

De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Iets wat wel irritant is dat is de zelfscanner. Als je wilt afrekenen is er nooit een medewerker aanwezig. Vandaag had ik 8 wachtende voor mij bij de kassa. Dus ik denk ik pak alsnog de handscanner. Zegt de medewerkster u kunt ook in de rij aansluiten. Dat schiet lekker op. Er ging wat fout. U moet alles op de band leggen. Alles wat ik netjes in mijn boodschappenwagen had gedaan. Nee dus. Daar had ik geen zin in. Haal de leidinggevende er maar bij. Toen kon de zelfscankassa wel open opeens. Ik snap wel hoe het komt. Er zat een leerling achter de kassa en die moest begeleid worden door een andere medewerker. De meisjes bleven allemaal vriendelijk ondanks mijn niet zo aardige gedrag. Excuses daarvoor. Mijn tip. Haal die zelfscanners weg of doe het net zo als Albert Heijn.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Jumbo supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Jumbo nog meer locaties. Naast Jumbo in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Jumbo locaties
Jumbo Zetten Supermarkt

Jumbo

Zetten

Jumbo Barendrecht Supermarkt

Jumbo

Barendrecht

Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Zwolle

Jumbo Almere Supermarkt

Jumbo

Almere

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

's-Hertogenbosch

Jumbo Dordrecht Supermarkt

Jumbo

Dordrecht