Jumbo map

Jumbo

8.4 · 716 recensies

Zijdelwaardplein 60, Uithoorn

Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo

Over Jumbo

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Aan de Zijdelwaardplein 60 in het gebied 'Zijdelwaard' in Uithoorn ligt Jumbo. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 716 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Jumbo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 9 locaties in Uithoorn waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zijdelwaard hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

agnita koppenol
Google Maps Logo

Eigenlijk mijn favoriete winkel ,maar mag wel wat beter bevoorraad worden .

agnita koppenol 2 weken geleden
Bianca Agerbeek
Google Maps Logo

Ik kom dagelijks bij Jumbo, vriendelijk personeel en ze hebben vrijwel alles wat ik nodig heb. Ook bezorgen ze 1x per week, en dat is ook top! Ik moet het aanpassen, er zijn steeds meer artikelen niet, en zovele male duurder. Niet leuk meer!

Bianca Agerbeek 2 weken geleden
Michael Van laere
Google Maps Logo

Zins hij over is genomen zijn vaak de schappen leeg en worden de regels ook nu iets na geleefd zo als klanten die de 4 de in de rij staan worden gewoon geacht dat ze de boodschappen betalen ook zijn er veel producten over datum

Michael Van laere 1 maand geleden
Monique Bergman
Google Maps Logo

Het is een fijne winkel waar ik vaak kom voor groente en fruit. Je merkt nu écht wel dat de prijzen overal behoorlijk stijgen. Daardoor ga ik nu naar verschillende winkels. Personeel is meestal vriendelijk

Monique Bergman 1 maand geleden
Jos Beld
Google Maps Logo

Fijne supermarkt met een uitgebreid sortiment. Wat prijs betreft zit hij in de middenmoot. Vriendelijk en behulpzaam personeel.nu uitgebreid met een uitgebreide bloemen en planten hoek van goede kwaliteit.

Jos Beld 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Uithoorn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #cca000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a48000 !important; }
Jumbo

Alle Jumbo supermarkten

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Benieuwd naar andere Jumbo supermarkten in Nederland? Jumbo heeft in totaal 506 vestigingen waaronder deze in Uithoorn (Zijdelwaard) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Jumbo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Jumbo supermarkten
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
City Guide

Wat te doen in Uithoorn

Benieuwd wat je naast Jumbo nog meer in of rondom Uithoorn (Zijdelwaard) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zijdelwaard.