Jumbo map

Jumbo

8.6 · 1555 recensies

Zwaagdijk 227F, Zwaagdijk

Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo Jumbo
Jumbo

Over Jumbo

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Aan de Zwaagdijk 227F in het gebied 'Zwaagdijk-Oost Buitengebied' in Zwaagdijk ligt Jumbo. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.555 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Jumbo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 5 locaties in Zwaagdijk waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zwaagdijk-Oost Buitengebied hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Seth Voorhans
Google Maps Logo

Ruim opgezet.Fijn dat er nog meerdere winkels omheen hangen.Prijzen zijn waarschijnlijk net als bij de andere supermarkten aardig omhoog gegaan.Meerder producten die ik nodig had ,waren er niet.(lege Schappen). Koffie b.v. Jammer.Aardig personeel.Zag er goed uit.

Seth Voorhans 1 week geleden
Steven van der Wel
Google Maps Logo

Op zich een fijne supermarkt, maar het blijkt nogal lastig om artikelen juist te prijzen. Artikelen die met 50% korting worden aangeboden worden voor 100% afgerekend. Sommige artikelen hebben al maanden geen streepjescode waardoor de zelfscan niet werkt. Blijkbaar is nog niemand op het idee gekomen om zelf streepjescodes te printen om zo je klanten beter van dienst te zijn.

Steven van der Wel 1 week geleden
Isabella Backer ,
Google Maps Logo

Super service. Helaas was de rollade er niet gisteren en vandaag nog niet vanwege leveringsproblemen. Maar nu wordt het op order gemaakt en wordt ik gebeld. Erg blij mee. Nu jaar later alles voor handen. Zelfs de glutenvrije producten zijn hier makkelijk te vinden en niet al te duur

Isabella Backer , 3 maanden geleden
Paul S
Google Maps Logo

echt een goede Jumbo, andere winkels hier zoals deen, deka, albert heijn hanteren allemaal: wat een boer niet kent vreet jij niet.... Jumbo pakt dat anders aan 😃 altijd met een auto vol heerlijkheden naar huis, en gewoon super tof personeel!

Paul S 11 maanden geleden
RidiculeStudios
Google Maps Logo

Als anderhalve meter afstand belangrijk voor je is, is mijn advies om niet bij de Jumbo te winkelen op vrijdag en zaterdag. Dit is niet tot nauwlijkst hanteerbaar op deze dagen.

RidiculeStudios 1 jaar geleden
Menno Hulskemper
Google Maps Logo

Het was eigenlijk slecht. Er staat een jongeheer de hele tijd alleen maar goedendag te roepen tegen elke klant die binnenkomt ; die kan ook karren schoonmaken, dat is pas echt klantvriendelijk. Bloemen enz. niet bemand, onhandig als je daar iets in wil laten inpakken. Er staan wel 3 dames te praten. Maar gemeld aan jongeheer : kun je dit laten inpakken? Wij de winkel in, wekelijkse boodschappen ( 3 kwartier??). Scankassa niet bemand... En de plant nog niet ingepakt. Dus, slechte service.

Menno Hulskemper 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Zwaagdijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #cca000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #cca000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a48000 !important; }
Jumbo

Alle Jumbo supermarkten

Hallo Jumbo! Bij Jumbo haal je jouw (dagelijkse) boodschappen. Doe je zelf de boodschappen, of laat je ze bezorgen? Jij beslist!

Benieuwd naar andere Jumbo supermarkten in Nederland? Jumbo heeft in totaal 506 vestigingen waaronder deze in Zwaagdijk (Zwaagdijk-Oost Buitengebied) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Jumbo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Jumbo supermarkten
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo Foodmarkt
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
Jumbo
City Guide

Wat te doen in Zwaagdijk

Benieuwd wat je naast Jumbo nog meer in of rondom Zwaagdijk (Zwaagdijk-Oost Buitengebied) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zwaagdijk-Oost Buitengebied.