Kaagman & Kortekaas map

Kaagman & Kortekaas

9.2 · 377 recensies

Sint Nicolaasstraat 43, Amsterdam

Kaagman & Kortekaas
Kaagman & Kortekaas Kaagman & Kortekaas
Kaagman & Kortekaas Kaagman & Kortekaas
Kaagman & Kortekaas

Over deze locatie

Aan de Sint Nicolaasstraat 43 in het gebied 'Nieuwe Kerk e.o.' in Amsterdam ligt Kaagman & Kortekaas. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 377 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kaagman & Kortekaas accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwe Kerk e.o. hebben we nog 25 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Leander Holwerda
Google Maps Logo

Als je van culinair eten houdt in een informele sfeer is dit top. Ik vond het eten lekker, maar wat ik minder vond is dat ik af en toe een riool geur rook. Het kan ook zijn dat het degene was met wie ik aan het eten was.. nee grapje. Op sommige plekken rook ik et. (Bv. Bij het raam van het smalle eet gedeelte)

Leander Holwerda 1 maand geleden
Sylvia Hommes
Google Maps Logo

Een enorm sfeer volle omgeving met een prachtige bar. Elke hap is een verrassing van hoog niveau, heerlijke wijnarrangementen die ook per half glas kunnen. Super aardige en aandachtige bediening. Die ene ster minder is puur persoonlijk: na gang vier begon ik af te haken, te veel smaakexplosies. Na 6 gangen stond ik buiten en kon niet meer zeggen wat ik had gegeten, alleen dat het zelf gebakken brood zo lekker was. Maar zoals ik zei, dit is heel persoonlijk. Als je dit herkent ga dan voor de 3 of 4 gangen dan heb je een fantastische avond. Weer geen ster, dwaas!

Sylvia Hommes 2 maanden geleden
Sebastian Reyn
Google Maps Logo

Subliem eten in een zeer gezellige ambiance. Zeer fijne, kundige bediening waar het enthousiasme van af spat. De liefde voor eten en voor het leven staat hier centraal. Zo hoort een restaurant te zijn.

Sebastian Reyn 2 maanden geleden
Daan Tamis
Google Maps Logo

Wat een top zaak! Passie en hard werken! Ondanks personeels tekort die avond door corona, met enige invallers, top service geleverd. T duurde wat lang af en toe, maar we konden merken dat iedereen zijn absolute best deed om een top avond neer te zetten en daar gaat het om! Het eten was ook goed, en de wijnen, plus sommelier nog beter! Top suggestie “Morgon: Cote du Py 2015” Tot de volgende keer!

Daan Tamis 5 maanden geleden
Myrte 92
Google Maps Logo

Echt fantastische, warme bediening met een heel persoonlijke aanpak. We voelden ons direct thuis in dit restaurant. Eten was heerlijk met goede wijnen (wat meer opties in alcoholvrije niet mousserende wijnen zou wel fijn zijn geweest). Tijdens de gangen hebben we 2x iets last minute willen wijzigen aan ons menu, en dit werd erg goed en snel opgepakt!! Wij komen zeker terug :)

Myrte 92 5 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Kaagman & Kortekaas nog meer in of rondom Amsterdam (Nieuwe Kerk e.o.) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Nieuwe Kerk e.o..