Kamera Express Zwolle Superstore Zwolle

Kamera Express Zwolle Superstore

Bij Kamera Express Zwolle Superstore gelegen aan de Dijkstraat 49 in Zwolle kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Kamera Express Zwolle Superstore is één van de 6 locaties in Zwolle op CardMapr.

Kamera Express Zwolle Superstore

Dijkstraat 49 in Zwolle

Betalen met creditcards bij Kamera Express Zwolle Superstore in Zwolle

In Zwolle aan de Dijkstraat 49 bevindt zich Kamera Express Zwolle Superstore. Bij Kamera Express Zwolle Superstore kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Kamera Express Zwolle Superstore een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Zwolle

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

085 888 8013
Routebeschrijving
Kamera Express Zwolle Superstore Zwolle
Kamera Express Zwolle Superstore Zwolle
Kamera Express Zwolle Superstore Zwolle

Reviews

Wat zeggen anderen over Kamera Express Zwolle Superstore?

Kamera Express Zwolle Superstore wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 164 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijne zaak om te komen en te kopen. Goed advies, er wordt meegedacht, ruime keus en niet duur.

Lees verder

4/5

Tv besteld en betaald, maar niks geleverd gekregen. Klantenservice kan vervolgens niet vertellen waar de tv is. Ga er van uit dat ik nog wel mijn geld terug krijg

Lees verder

1/5

Goede service

Lees verder

4/5

Toen ik de winkel binnenliep werd ik gelijk geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en proberen samen met jou tot een keuze van een product te komen (wat het beste bij jou past). Ze geven veel adviezen! De service is perfect. De camera die ik wilde was gelukkig op voorraad, maar andere onderdelen niet. Echter werden alle producten besteld en waren ze super snel aanwezig (de meesten de volgende ochtend al)! Je merkt dat ze enorm goed hun best voor je doen en zijn erg betrokken. Kortom: erg tevreden en een aanrader!

Lees verder

5/5

Ik koop online maar moet nog maar de winkel voor service. Uiteindelijk de eerste keer afgescheept en tweede keer wilde ze dat weer doen. 10 euro kwijt aan parkeerkosten en 2x en hoop reistijd en dat terwijl ik hem juist online had gekocht. Camera van nog geen half jaar oud alles was goed volgens de verkoper die best arrogant overkomt, terwijl hij zelfs buiten in het zonlicht geen scherpe foto kan maken. Garantie zat er nog op, maar opsturen kostte 75 euro en kwam niets uit zei hij al. Ik kom hem inruilen met dit verlies, alleen de lens wouden ze ruilen. Uiteindelijk een hoop geld verloren terwijl er nog dik garantie op zit. Verkoper bleef ook maar bij hetzelfde verkoop praatje over licht bla bla bla alsof hij dot praatje op moest hangen, maar zelfs in het beste zonlicht geen scherpe foto. Hij ging puberen met een stilstaand voorwerp in de winkel, ja dat lukte het op, maar op personen niet, maar dat lag dank weer aan het licht. Echt waardeloze service, voor mij nooit geen kamera express meer. Uiteindelijk veel (extra) geld kwijt voor een niet werkende camera waar ze niets aan willen doen!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Kamera Express Zwolle Superstore

Goed nieuws! Bij Kamera Express Zwolle Superstore in Zwolle kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Zwolle

Benieuwd naar andere locaties in Zwolle waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zwolle zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zwolle
Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Veemarkt 20

Pathé Zwolle Zwolle Ontspanning

Pathé Zwolle

Pannekoekendijk 11

Station Zwolle Zwolle Vervoer

Station Zwolle

Stationsplein 17

Coperto Restobar Zwolle Restaurant

Coperto Restobar

Stationsweg 9

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle Overnachting
Starbucks Zwolle Cafe's

Starbucks

Oosterlaan 1