KFC Amsterdam

KFC

It's finger lickin' good! Wereldberoemde, perfect gekruide kip, dat vind je bij KFC. Liefhebbers van kip zijn hier aan het goede adres!

Bij KFC gelegen aan de Admiraal Helfrichstraat 6A in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

KFC

Admiraal Helfrichstraat 6A in Amsterdam

Betalen met creditcards bij KFC in Amsterdam

In Amsterdam aan de Admiraal Helfrichstraat 6A bevindt zich KFC. Bij KFC kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Fastfood scoort KFC een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden KFC

Voor de actuele openingstijden van KFC in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of KFC nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Fastfood

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 389 2076
KFC Amsterdam
KFC Amsterdam
KFC Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van KFC?

KFC krijgt een beoordeling van 7/10 gebasseerd op 960 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De meest ondermatige KCF die ik ooit hebt bezocht. Bij aankomst zie ik al dat de helft van de zitmogelijkheden niet bruikbaar doordat ze nog niet opgeruimd zijn, dus na het bestellen ga ik op één van de weinige plekken zitten. Ondanks dat ik op bestellen (niet afhalen) had gekozen, werd mijn ordernummer een aantal keer vanuit de extreem luidruchtige keuken opgeschreeuwd. We zitten dan ook redelijk dichtbij de counter, dus ik sta op om het te gaan halen maar dat word er al weer wat gemompeld over dat ik het zo kan komen halen. Toen ik het eten uiteindelijk had was het vetter dan normaal, smaaklozer en naast een stuk breading zonder vlees, hadden de stukken die dat wel hadden veel vieze veertjes. Matig.

Lees verder

2/5

Wat een slechte service. Dan neem je table service wacht je een half uur op je eteb. Ga je kijken waar het blijft zegt de caissière tegen je dat ze niet weten dat het tabel service was. Dan nog verwachten dat je het eten wat daar al staat nog mee neemt. Wanneer we vragen om warm eten worden we scheel aangekeken. Dan heb je de bestelling eindelijk is het incompleet wil je dat aangeven aan de medewerker w9rd je nog scheler aangekeken er word gezucht en heel geïrriteerd gereageerd. Superr jammer dit. En dat ze te weinig mensen hebben. Oke ik kan snappen dat je handen te kort komt maar dat laten merken aan je gasten is een beetje jammer.

Lees verder

1/5

Omtrent het eten geen opmerkingen, echter was de wc tijdens een rustig moment op de dag enorm smerig, plus het feit dat er aan de buitenzijde van het pand 2 ratten liepen, waarvan er 1 probeerde zijn weg naar binnen te vinden, was niet heel smakelijk. Het 1e personeelslid reageerde hier vrij gemakkelijk onder en ook de manager was niet heel geschrokken of onbekend met de situatie aan zijn reactie te zien.

Lees verder

2/5

Als het rustig is word het goed onderhouden maar, als het druk is gaan er al heel snel dingen fout. Er is een grote kans dat ze iets vergeten zoals doekjes of iets met de bestelling. En een groot deel van de crew spreekt amper nederlands. Dat is best moeilijk bestellen.

Lees verder

2/5

Misselijk van geworden hot wings, meer dan zes niet aan te bevelen ha ha ha

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij KFC

Goed nieuws! Bij KFC in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast KFC nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere KFC fastfoodrestaurants in Nederland

Benieuwd naar andere KFC fastfoodrestaurants in Nederland? KFC heeft in totaal 10 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze KFC toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle fastfoodrestaurants van KFC te vinden.

Bekijk alle KFC fastfoodrestaurants
KFC Hengelo Hengelo Fastfood
KFC Enschede Fastfood

KFC

KFC Uden Fastfood

KFC

KFC Zaandam Fastfood

KFC