KFC map

KFC

7 · 1051 recensies

Admiraal Helfrichstraat 6A, Amsterdam

KFC
KFC KFC
KFC KFC
KFC

Over KFC

It's finger lickin' good! Wereldberoemde, perfect gekruide kip, dat vind je bij KFC. Liefhebbers van kip zijn hier aan het goede adres!

Aan de Admiraal Helfrichstraat 6A in het gebied 'Mercatorpark' in Amsterdam ligt KFC. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.051 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, KFC accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Mercatorpark hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Davey Busman
Google Maps Logo

Trekken zich niets aan van sluitingstijden. 1 uur is bij hun al 00:30. Op het moment dat je naar binnen wilt staan ze je glazig aan te kijken. Sluitingstijden zijn er niet voor niks. Daar geef ik iig mijn geld niet meer uit

Davey Busman 1 maand geleden
spongefire10
Google Maps Logo

Heftige voedselvergiftiging opgelopen gister. Ik ga hier NOOIT meer bestellen. Deze plek moet onderzocht worden en gesloten uit veiligheid voor de rest. Maken jullie nooit schoon?

spongefire10 1 maand geleden
chan b
Google Maps Logo

Zo wat een onvriendelijk personeel, ik kom niet meer daar! Jammer dat de mensen die daar vroeger werkte niet meer daar aanwezig zijn. Deze brutale drive thru medewerkster heeft omscholing communicatie cursus nodig! Een bestelling gedaan waarvan er 1snackbox ontbrak ik ging terug en dat meisje sprak met hele brutale toon en houding dat haar collega haar werk mag doen en in de tas moet kijken. Uiteindelijk ging het niet meer om de snackbox, maar op haar benadering. Arrogant associaal. Oh ja terwijl ik daar stond werd ook in een ander taal gesproken. Geen aanrader om daar meer te komen nog ff en de frietjes m ocht ze houden met der grote mond die ze gaf. KLANT is daar geen koning en wordt niet netjes behandeld . Kfc snackboxs en derest van de bestelling niet eens meer gegeten vertrouwde het niet! GEEN AANRADER geem ster een 0 . KfC Jan Van Galen amsterdam

chan b 1 maand geleden
Melvin Joel Julian Osenga
Google Maps Logo

Kwam een bestelling ophalen en heb plaatsgenomen. De bestelling stond daarna een aantal minuten klaar zonder dat er werd omgeroepen dat hij ready was. Toen ik vroeg of hij al klaar was was het antwoord ‘zal wel’ en gaf die gast achter de balie lachend de order mee. Slaat nergens op man dit

Melvin Joel Julian Osenga 1 maand geleden
Joerie Rave
Google Maps Logo

Maïskolven in plaats van coleslaw gekregen. Broodjes van de zinger burgers waren echt oud. Droge rommel. Zo zonde want kfc kan zo lekker zijn.

Joerie Rave 1 maand geleden
Louis Kuypers
Google Maps Logo

Staat dat hij open is tot 00:00, kom er aan om 23:10, geen gehoor bij de drive, deur dicht aan de voorkant???

Louis Kuypers 2 maanden geleden
Arthur Hermelijn
Google Maps Logo

Ik heb op 25/02/22 aan de balie 2 twisters besteld om mee te nemen. Ik kreeg netjes een zak mee met de bestelde producten. Helaas, thuis aangekomen bleek de zak slechts 1 twister te bevatten ipv 2. Een dringend advies: voordat u het pand verlaat met uw ingepakte bestelling, controleer eerst of u alles mee heeft gekregen.

Arthur Hermelijn 2 maanden geleden
Les
Google Maps Logo

We stonden om 22:30 uur in een lange rij bij de drive voor 2 milkshakes. Zijn we na 20 minuten eindelijk aan de beurt om de bestelling door te geven en toen werd er gezegd dat het milkshake apparaat schoongemaakt werd dus ze geen milkshakes meer gaven. Op google is deze KFC tot 00:00 uur open. Ik vind het wel erg vroeg om anderhalf uur voor sluitingstijd het apparaat al schoon te maken.

Les 3 maanden geleden
TheRobucop
Google Maps Logo

Precies wat je van een drive through verwacht. Dus prima.

TheRobucop 5 maanden geleden
Enzo Buscemi
Google Maps Logo

Waardeloos 20 minuten wachten op een milkshake, geen sorry.....

Enzo Buscemi 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij KFC

Goed nieuws! Bij KFC in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #9b2e33 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #9b2e33 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #9b2e33 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #7c2529 !important; }
KFC

Alle KFC fastfoodrestaurants

It's finger lickin' good! Wereldberoemde, perfect gekruide kip, dat vind je bij KFC. Liefhebbers van kip zijn hier aan het goede adres!

Benieuwd naar andere KFC fastfoodrestaurants in Nederland? KFC heeft in totaal 10 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Mercatorpark) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van KFC lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle KFC fastfoodrestaurants
KFC Hengelo
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.