Kronenburgerpark map

Kronenburgerpark

9 ยท 4122 recensies

Kronenburgerplaats 6511, Nijmegen

Kronenburgerpark
Kronenburgerpark Kronenburgerpark
Kronenburgerpark Kronenburgerpark
Kronenburgerpark

Over deze locatie

Kronenburgerpark is een locatie die gratis te bezoeken is. Betalen met een creditcard is dus niet van toepassing hier.

Deze locatie maakt deel uit van een City Guide.

Dit zeggen anderen

Reviews

Peter Cornelissen
Google Maps Logo

Altijd een van de fijnste plekken tijdens de zomerfeesten! Niet te druk, fijne sfeer, goede muziek. Uiteraard is dit een persoonlijke mening en zullen anderen daar anders over denken.

Peter Cornelissen 2 weken geleden
anouk sweep
Google Maps Logo

Heel erg mooi park, mooie bomen, leuke vijver. Ook heel mooi met de burcht erbij. Er zitten wel vaak smokers in het park, ik houd niet zo van die geur. Fijn park! Tijdens de vierdaagsefeesten is het ook de beste plek om te zijn, meer plek en daardoor dus ook makkelijker om de rust op te zoeken!

anouk sweep 3 weken geleden
perry ubeda
Google Maps Logo

Geweldig park, aan de rand van de oudste stad van Nederland. En na een heerlijke wandeling door het park, loop je zo de hezelstraat in. Waar het de laatste tijd echt gezellig is geworden met de vele horeca gelegenheden

perry ubeda 3 weken geleden
Inge M.M
Google Maps Logo

Een heel mooi park, het was wel minder groot dan verwacht. Het was er heel proper en verzorgd. Je kan er picknicken, op het gras liggen en genieten van het zonnetje of gewoon even een wandelingetje maken. Voor de allerkleinsten is een klein speeltuintje en wat diertjes zoals eendjes om te bezichtigen

Inge M.M 2 maanden geleden
Gerard Claus
Google Maps Logo

Even lekker een paar uurtjes ontspannen in een goede sfeer van gezelligheid in het Kronenburgerpark te Nijmegen, boekje lezen, zonnetje pakken, praatje maken met studenten. Gewoon genieten van de mooie omgeving en de mensen.

Gerard Claus 2 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Nijmegen

Benieuwd wat je naast Kronenburgerpark nog meer in of rondom Nijmegen (Stadscentrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadscentrum.