Kruidvat map

Kruidvat

7.2 ยท 63 recensies

Korte Promenade 2, Almere

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Korte Promenade 2 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 63 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jemy Keijzer
Google Maps Logo

Deze Kruidvat is rommelig en hier weinig service. Ik kwam om een Kruidvat electrische tandenborstel te kopen,ik gaf aan welke ik wilde aanschaffen,pak maar de doos/ verpakking maar er was geen doos te bekennen van geen enkele Kruidvat eigen merk tandenborstel,ze hadden zo te zien alleen veel duurdere merk-tandenborstels,ben later naar de Kruidvat in Muziekwijk geweest,daar hadden ze wel diverse electrische tandenborstels van Kruidvat,daar 1 gekocht maar die laadde niet op dus toen omgeruild voor een goedkoper en simpeler Kruidvat electrische tandenborstel. Bij de Kruidvat in Muziekwijk in elk geval wel keuze en service.Duim omhoog voor Kruidvat Muziekwijk maar duim omlaag voor de Kruidvat aan de Korte Promenade.

Jemy Keijzer 3 weken geleden
Herman van Vliet
Google Maps Logo

antigeen zelftest welke ze blijven verkopen werkt niet

Herman van Vliet 1 maand geleden
Bo Tijssen
Google Maps Logo

Onvriendelijke teamleider

Bo Tijssen 2 maanden geleden
Brigit Van Teeffelen
Google Maps Logo

Ze hebben wel veel, maar de winkel is te klein en daardoor erg rommelig. Ga liever naar de grote even verderop

Brigit Van Teeffelen 9 maanden geleden
Vinnie C
Google Maps Logo

Beetje lastig om iedereen over 1 kam te scheren ... En ik snap dat het voor mij {en de meesten hier} een moment opname was.... Maar ik wil het toch even melden... De klant gaat er altijd vanuit dat het personeel in de winkel {met werkkleding aan} zich altijd dienstbaar opstelt in de winkel 'klant is koning' en iedereen snapt ook wel dat er ook wel eens lastige klanten kunnen zijn maar als de klant vriendelijk en beleefd is. Doe dan ook vriendelijk en beleefd terug, zit je een scheet dwars, vraag dan even aan een collega of hij/zij het even wil overnemen.

Vinnie C 1 jaar geleden
Edo M.
Google Maps Logo

Goede service maar veel te lange wachtrij terwijl er nog 2 kassa's gesloten waren

Edo M. 3 jaar geleden
Yasmine Habibi
Google Maps Logo

Er was een jongen Randy. Hij was de hele tijd chagarijnig niet klantvriendelijk en als ik vroeg waar iets lag dan zei hij hele tijd weet ik niet of gaf hij verkeerde aanwijzingen. Ik heb al 3 keer met hem te maken gehad. Super slecht

Yasmine Habibi 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.