Kruidvat map

Kruidvat

7.2 ยท 99 recensies

Brink 56-84, Amstelveen

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Brink 56-84 in het gebied 'Beroepenbuurt' in Amstelveen ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 99 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 46 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Beroepenbuurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Noreela Shabnam
Google Maps Logo

Ontzettend slecht personeel. Ik kom al jaren in deze winkel, en altijd word ik boos aangestaard door een van de werknemers. Als ik haar iets vraag, dan word ik direct weggestuurd: "Ga maar daar ergens kijken." Dit is altijd erg vervelend. Gisteren was het druk in de winkel, en ik wilde kijken naar parfum. Alleen omdat ik een stap achteruit nam met de parfum, werd ik door deze werknemer boos aangesproken omdat ik blijkbaar niet even afstand mocht nemen tijdens een pandemie. Ik probeerde uit te leggen dat de ruimte krap was, maar er werd niet geluisterd en ik werd steeds onderbroken. Haar collega kwam erbij, en alhoewel ik alleen probeerde uit te leggen dat ik wat ruimte nam en nergens naar toe ging, werd er gezegd dat ik niet brutaal mocht zijn tegenover haar collega. Er is toen tegen mij gezegd dat ik mijn mandje moest inleveren. Deze heb ik toen neergelegd, en ik ben maar weggelopen. Ik vond dit ongelooflijk. Belachelijk brutaal, en verschrikkelijk en racistisch personeel.

Noreela Shabnam 4 maanden geleden
chips pakora
Google Maps Logo

Heel vervelend racistisch personeel. Ik heb me nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld in een winkel in Amstelveen... Ik kom al jaren bij deze kruidvat en voor zo lang ik me kan herinneren werkt hier een ractistische gezette vrouw die me altijd boos aankijkt. Nooit bereidt om te helpen... of gewoon te lui (zou me niet verbazen :)

chips pakora 4 maanden geleden
Machiel Plug
Google Maps Logo

Leuke meelevende hoofd kassier. Niet! Geen voorraad,dus geen korting. Doei!

Machiel Plug 5 maanden geleden
Matthias de Bruin
Google Maps Logo

Beste deodorant afdeling van Nederland.

Matthias de Bruin 8 maanden geleden
Thijs de Leeuw
Google Maps Logo

Personeel kan wel een cursus klantvriendelijkheid gebruiken. Wel een heel groot assortiment aan tandpasta, ik wissel graag af. Daarom toch een 4 van de 5 sterren.

Thijs de Leeuw 8 maanden geleden
Marie Lamaria
Google Maps Logo

Niet onvriendelijk maar agressief personeel!!!

Marie Lamaria 2 jaar geleden
honey
Google Maps Logo

Ik en een vriendin werden weggestuurd omdat we moesten lachen het is niet zo klant vriendelijk ik mis de blokker want daar waren ze veel klant vriendelijker

honey 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Beroepenbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat Odijk
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Amstelveen (Beroepenbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Beroepenbuurt.