Kruidvat map

Kruidvat

5.8 · 28 recensies

Westwijkplein 102, Amstelveen

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Westwijkplein 102 in het gebied 'Theaterbuurt' in Amstelveen ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 28 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 47 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Theaterbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Anja Fransen
Google Maps Logo

Helaas moest ik om 14.00 naar Kruidvat. Spijt. De winkel was OVERVOL. Schandalig nu er zoveel winkels dicht moeten die zich wel houden aan Corona- maatregelen zoals afstand en beperkt aantal mensen naar binnen.

Anja Fransen 5 maanden geleden
Leonoor Slijfer
Google Maps Logo

Het heeft wat je verwacht van een kruidvat. Alleen niet echt vriendelijk personeel wat eigenlijk altijd bezig is

Leonoor Slijfer 9 maanden geleden
Thom van de Biezen
Google Maps Logo

schrale mensen maar wel altijd deo op voorraad

Thom van de Biezen 1 jaar geleden
Saartje Van Velden
Google Maps Logo

klein en chaotisch. Zelfs nu in corona tijd zijn er te veel mensen binnen. er waren 2 aardige medewerkers daar maar af en toe moet je wel heel lang in de rij staan voordat een van de medewerkers bijspringt.

Saartje Van Velden 1 jaar geleden
Marin
Google Maps Logo

Vandaag gehaast naar de winkel die om 18:00 zou sluiten. 17:35 al voor een dichte deur?? 1 van de personeelsleden klaagt hardop over haar klanten tegen haar mede personeelsleden. Houdt geen afstand en is wat kan wat mij betreft een lesje professioneel zijn gebruiken. Roken soms met z'n drieën als Tokkies voor de deur en laten gewoon rijen klanten voor de kassa staan. Als je iets zoekt "hebben ze het vast niet meer", altijd! Wat een flater...

Marin 1 jaar geleden
Gurpreet Bhamra
Google Maps Logo

Dat dikke mevrouwtje dat daar werkzaam was, wist niets van de producten waar ik naar vroeg, omdat zij "die producten nooit gebruikt". Dit impliceert dat zij alleen informatie draagt van producten die zij wel ten eigen behoeve aanwendt. Dit is echt ondermaats. Bovendien keek ze heel vreemd op toen ik mijn vragen over desbetreffende producten stelde, wat heel klantonvriendelijk is. De mevrouw in kwestie is dus niet alleen onnozel/naïef, maar ook nog eens klantonvriendelijk! Tip: laat u bijscholen over de producten die u verkoopt en doe wat aan uw achterlijke en klantonvriendelijke houding!

Gurpreet Bhamra 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Theaterbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat Hilversum Hilversthof
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Amstelveen (Theaterbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Theaterbuurt.