Kruidvat map

Kruidvat

7.2 · 157 recensies

Bijlmerplein 970, Amsterdam

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Bijlmerplein 970 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 157 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 17 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Juri de Wolf
Google Maps Logo

Zeer onvriendelijke en onwetende medewerkers (niemand kent het asssortiment van deze winkel en ze hebben zeker geen zin in klanten die iets vragen of werken in het algemeen) en zeer rommelige winkel

Juri de Wolf 2 weken geleden
Ralf de Jong
Google Maps Logo

Een gewone Kruidvat maar wel een grote.

Ralf de Jong 2 maanden geleden
Shalea Sarucco
Google Maps Logo

De winkel is abnormaal rommelig. Het is lastig om iets daar te zoeken. Ben afgelopen maandag 7 februari erheen gegaan om een product met een foto erop op te halen. De dame die achter de kassa stond was onvriendelijk. Allereerst vroeg ze mij op welke naam mijn product besteld was en maakte een rare opmerking toen ik mijn naam zei. Ze was aan het zoeken naar de bestelling en ik zag dat ze zocht in een lade waar foto’s in zaten, dus ik zei d’r dat het geen foto is. Ze bleef zoeken en vervolgens meld ik haar nogmaals dat het gaat om een product (een kussen om precies te zijn) met een foto erop. Even later kwam haar mannelijke collega die al snel mijn bestelling gevonden had. Dan keek ze me raar met grote ogen aan dus ik zeg tegen haar dat ik d’r duidelijk had vermeld om wat voor bestelling het ging. Vervolgens kregen we een discussie en was ze heel onbeschoft tegen mij aan het praten. Ik hoop dat deze kruidvat haar zo snel mogelijk ontslaat, want met de manier hoe zij praat tegenover klanten, is om nooit meer terug te komen. Ik sta open om in gesprek te gaan met de manager, want dit is krankzinnig.

Shalea Sarucco 3 maanden geleden
Dana Siuda
Google Maps Logo

Zelfscan zat vast en er moest assistentie komen. Werknemers keken naar het scherm en gingen gewoon door met kletsen zonder me te helpen. Ik riep meerdere keren 'hallo' en werd telkens genegeerd. Na 10 minuten kreeg ik eindelijk een werknemer te pakken die kon helpen. Hier kom ik niet meer.

Dana Siuda 5 maanden geleden
Johanna Meijer
Google Maps Logo

Rommelig en chaotisch, erg op elkaar gepropt, smalle paden. Personeel weet vaak producten niet te vinden als je het vraagt.

Johanna Meijer 5 maanden geleden
Sacha Boon
Google Maps Logo

verkoopt lekker snoep, dat mag wel eens gezegd worden! Hup kruidvat, altijd verassend

Sacha Boon 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.