Kruidvat Amsterdam

Kruidvat

Bij Kruidvat gelegen aan de Jodenbreestraat 96B in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Kruidvat is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Kruidvat

Jodenbreestraat 96B in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Kruidvat in Amsterdam

In Amsterdam aan de Jodenbreestraat 96B bevindt zich Kruidvat. Bij Kruidvat kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Drogisterij scoort Kruidvat een 5.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Kruidvat

Voor de actuele openingstijden van Kruidvat in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Kruidvat nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Drogisterij

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 798 000
Kruidvat Amsterdam
Kruidvat Amsterdam
Kruidvat Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Kruidvat?

Kruidvat krijgt een beoordeling van 5.4/10 gebasseerd op 27 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De winkelmedewerkster deed erg veel moeite om haar gelijk te halen in een discussie. Die ging om de vraag of er sprake is van een ander product als je een verpakking met 5 producten wilt hebben terwijl ze in de winkel enkel de variant verkopen met 1 product per verpakking. Toen ik aangaf dat ik het raar vond omdat zowel op de radio als op de Kruidvat website aangegeven wordt dat je voor een verpakking met 5 bij de Kruidvat moest zijn, was zij enkel erg druk met bewijzen dat dit dan niet geldt voor de winkels zelf, maar enkel voor de website. Dat dit voor mij als klant erg verwarrend was, leek haar geen enkele drol te schelen, ze was vooral geinteresseerd in het halen van haar eigen gelijk.

Lees verder

1/5

Heel slechte winkel die niet op de hoogte is van het beleid van hun eigen bedrijf. Mijn man wilde speentjes die nog in de verpakking zaten omruilen maar had geen bon. In de voorwaarden op de website staat duidelijk dat dat geen probleem is als het om A merk producten onder de 50 euro gaat. Uiteindelijk 2 keer met de klantenservice gebeld die de winkel op de regels gewezen heeft maar dat advies heeft de filialmanager naast zich neergelegd en zelf geïmpliceerd dat mijn man een fraudeer is die er een slaatje uit wil slaan. Wij hebben duidelijk gezegd dat het ons niet om geld terug ging maar om het ruilen voor het juiste product. Wat een vernedering en dat voor een babyproduct. Dan gaan wij voor de verzorgingsproducten voor ons vierde kind liever naar de concurrent.

Lees verder

1/5

Ongelofelijk, wat slecht. Hebben ze bij het Kruidvat een actie dat je a-merken en eigen merkproducten mag ruilen zonder bon. Ik heb nu al 3 winkels (de op een na laatste was het filiaal aan de Jodenbreestraat) gehad waar het personeel hier geen raad mee wist. Ik wilde wat babyspullen ruilen. Wat ze vervolgens vragen is: heb je een bon? En zeggen: alleen eigen merk mag worden geruild. Ik weg en de klantenservice gebeld. Ja hoor, we bellen even met het filiaal. Geregeld en ik terug. Beginnen ze erover dat ik het hoogstwaarschijnlijk in de aanbieding heb gekocht. Ik merk op dat ze dat niet met zekerheid kunnen zeggen en ik stel voor nogmaals de klantenservice hierover te bellen. Vervolgens wacht ik een half uur. De verkoopmedewerker komt terug en zegt dat ze het helemaal niet meer terugnemen. Ik vraag nog: ook niet voor de aanbiedingsprijs? Nee, zegt hij. Ik ga weg en bel weer de klantenservice. Zij zeggen dat dit een beslissing is van een filiaal en zij niets kunnen doen. Ik wijs op de actievoorwaarden en de klantenservice zegt dat die misschien aangepast moeten worden. Ik merk op dat nu de huidige actievoorwaarden nog gelden. Sorry meneer, u kunt schriftelijk een klacht indienen. Mijn broek zakt hier van af!

Lees verder

1/5

Hele slecht klantenservice, zijn duidelijk blijven hangen in de vorige eeuw.

Lees verder

1/5

Vandaag werd ik zeer onaardig geholpen door een chagrijnige medewerkster. Zei sprak haar irritatie uit waar ik bij stond over mijn gedrag. Ik zou beter moeten lezen voordat ik iets koop zei zij tegen haar collega, die zich met deze onbeschofte uitspraak duidelijk geen raad wist. Ik vind dit enorm vreemd voor iemand die ervoor kiest met klanten te willen werken. Deze dame zou wat mij betreft niet in een winkel kunnen werken vanwege haar ontevreden houding .

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Jodenbreestraat 11

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17

coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Waterlooplein 129

Blokker Amsterdam Jodenbreestraat Amsterdam Woonwinkel
Café Restaurant Orff Amsterdam Restaurant

Café Restaurant Orff

Jodenbreestraat 5

Rembrandt Corner Amsterdam Restaurant

Rembrandt Corner

Jodenbreestraat 2

Jumbo Amsterdam Supermarkt

Jumbo

Jodenbreestraat 11

Inn On The Lake Amsterdam Overnachting

Inn On The Lake

Waterlooplein 12

Andere Kruidvat drogisterijen in Nederland

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Kruidvat toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle drogisterijen van Kruidvat te vinden.

Bekijk alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat Aalsmeer Drogisterij
Kruidvat Aalten Drogisterij
Kruidvat Aarle-Rixtel Drogisterij
Kruidvat Abcoude Drogisterij