Kruidvat map

Kruidvat

6 ยท 29 recensies

Jodenbreestraat 96B, Amsterdam

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Jodenbreestraat 96B in het gebied 'Waterloopleinbuurt' in Amsterdam ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 29 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Waterloopleinbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Kimberley Polhout
Google Maps Logo

Steeds verassend altijd voordelig

Kimberley Polhout 3 maanden geleden
dave van spankeren
Google Maps Logo

Fijne winkel

dave van spankeren 4 maanden geleden
0 0
Google Maps Logo

Leuke locatie.

0 0 6 maanden geleden
Rutger Rozendal
Google Maps Logo

De winkelmedewerkster deed erg veel moeite om haar gelijk te halen in een discussie. Die ging om de vraag of er sprake is van een ander product als je een verpakking met 5 producten wilt hebben terwijl ze in de winkel enkel de variant verkopen met 1 product per verpakking. Toen ik aangaf dat ik het raar vond omdat zowel op de radio als op de Kruidvat website aangegeven wordt dat je voor een verpakking met 5 bij de Kruidvat moest zijn, was zij enkel erg druk met bewijzen dat dit dan niet geldt voor de winkels zelf, maar enkel voor de website. Dat dit voor mij als klant erg verwarrend was, leek haar geen enkele drol te schelen, ze was vooral geinteresseerd in het halen van haar eigen gelijk.

Rutger Rozendal 1 jaar geleden
Ton Niessen
Google Maps Logo

Ongelofelijk, wat slecht. Hebben ze bij het Kruidvat een actie dat je a-merken en eigen merkproducten mag ruilen zonder bon. Ik heb nu al 3 winkels (de op een na laatste was het filiaal aan de Jodenbreestraat) gehad waar het personeel hier geen raad mee wist. Ik wilde wat babyspullen ruilen. Wat ze vervolgens vragen is: heb je een bon? En zeggen: alleen eigen merk mag worden geruild. Ik weg en de klantenservice gebeld. Ja hoor, we bellen even met het filiaal. Geregeld en ik terug. Beginnen ze erover dat ik het hoogstwaarschijnlijk in de aanbieding heb gekocht. Ik merk op dat ze dat niet met zekerheid kunnen zeggen en ik stel voor nogmaals de klantenservice hierover te bellen. Vervolgens wacht ik een half uur. De verkoopmedewerker komt terug en zegt dat ze het helemaal niet meer terugnemen. Ik vraag nog: ook niet voor de aanbiedingsprijs? Nee, zegt hij. Ik ga weg en bel weer de klantenservice. Zij zeggen dat dit een beslissing is van een filiaal en zij niets kunnen doen. Ik wijs op de actievoorwaarden en de klantenservice zegt dat die misschien aangepast moeten worden. Ik merk op dat nu de huidige actievoorwaarden nog gelden. Sorry meneer, u kunt schriftelijk een klacht indienen. Mijn broek zakt hier van af!

Ton Niessen 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Waterloopleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.