Kruidvat map

Kruidvat

7.6 · 52 recensies

Reigersbos 94, Amsterdam

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Reigersbos 94 in het gebied 'Gaasperdam Noord' in Amsterdam ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 52 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gaasperdam Noord hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Michelle Elisabeth Kuijper
Google Maps Logo

Wat veel onzinnige klaagreviews hier! Ik kom dagelijks bij deze Kruidvat, in vergelijking met andere Kruidvatwinkels is deze echt niet per se rommeliger. Er stond vroeger inderdaad vaak een lange rij maar sinds er zelfscan kassa's aanwezig zijn is dit ontzettend verminderd. De bewakers zijn juist altijd erg vriendelijk en de kassamedewerkers óók. Uiteraard werken er wat jonge mensen die wellicht wat bleu overkomen - omdat ze nog veel te leren hebben. Maar ongeïnteresseerd of asociaal zijn ze nooit tegen mij. Dus dat ligt dan wellicht toch aan de houding van de personen zelf, die zoveel te klagen hebben over de medewerkers hier. Een betere wereld begint bij jezelf :) Ik blijf in elk geval met plezier komen bij deze winkel, zolang ik hier in de buurt woon.

Michelle Elisabeth Kuijper 8 maanden geleden
Rie Bachofner
Google Maps Logo

Onvriendelijk personeel achter de kassa ,rommelige winkel personeel weet niet eens wat voor artikelen er zijn en zegt dan maar dat zij dat niet verkopen verkeerde prijzen op de kaartjes kortom heel slecht

Rie Bachofner 8 maanden geleden
Joyce Saro
Google Maps Logo

Ik was vandaag geweest bij deze kruidvat Reigersbos. Wat mij opvalt de laatste tijd: lege schappen rommelig en niet netjes, en er was zwitsal producten in de aanbieding het was 3 halen 1 betalen, Ik vroeg aan de jonge medewerkster over de aanbieding. Ze weet het niet eens ze liep naar de afdeling van zwitsal producten. Ging ze aan een klant vragen die had toevallig paar zwitsal producten in haar handen en er hingen ook geen kaartje bij. Ik kon 3 zwitsal producten nemen bij de kassa moest 5 euro zoveel kosten, alles scant de kassa 11euro zoveel. Ze hebben ook niet geregistreerd in het kassasysteem . Bespottelijk

Joyce Saro 8 maanden geleden
Annie
Google Maps Logo

Bedrijfsnaam: Kruidvat Locatie: Amsterdam Zuidoost, Reigersbos Soort: Drogisterij Parkeren: Beschikbaar Toiletten: N.v.t. Netheid 1/10: 6 Bereikbaarheid auto: Zeer gemakkelijk Bereikbaarheid OV: Zeer gemakkelijk Rolstoeltoegankelijkheid: Ja Klantvriendelijkheid 1/10: 6 Review: Best een rommelige winkel, personeelsleden zijn niet zo gemotiveerd en ongeïnteresseerd qua werk.

Annie 9 maanden geleden
ageeth balm
Google Maps Logo

Tegenwoordig een scankassa om af te rekenen. Ze hebben de winkel opnieuw ingericht en tegenwoordig buiten een rek met tassen.

ageeth balm 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gaasperdam Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.