Kruidvat map

Kruidvat

7.4 · 19 recensies

De Middend 30-32, Bovenkarspel

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de De Middend 30-32 in het gebied 'Centrum' in Bovenkarspel ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 19 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 7 locaties in Bovenkarspel waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 451 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Daniël Appelboom
Google Maps Logo

Goed geregeld in deze tijd

Daniël Appelboom 8 maanden geleden
Arrie Krefft
Google Maps Logo

Overzichtelijk en duidelijk

Arrie Krefft 1 jaar geleden
Jacques Jose Kornmann
Google Maps Logo

Uiterst onvriendelijke behandeling. Ik vroeg naar reinigingstabletten voor een MRA, noemde ook de naam. Herschikte mijn mondkapje, waarop medewerkster mij toesnauwde, dat ik mijn mondkapje goed moest doen en dat terwijl om mij heen, klanten zonder mondkapje rondliepen. Antwoord op mijn vraag was een grauw en een snauw en zonder verder aandacht aan mij te schenken, draaide zij mij haar rug toe en ging door met haar werk. Nooit ga ik meer naar dit kruidvatfiliaal. Zo'n medewerkster moeten zij eigenlijk op staande voet ontslaan! Nou, vergelijk dat met Kruidvat Enkhuizen, waar je uiterst vriendelijk wordt behandeld.

Jacques Jose Kornmann 1 jaar geleden
Dirk Broerse
Google Maps Logo

Ik wou vandaag naar de Kruitvat voor wat boodschappen. De winkel was gesloten (zondag), maar op de internetsite staat dat de winkel open is tot 28.00 uur. Slordig

Dirk Broerse 2 jaar geleden
Adrie Pelt
Google Maps Logo

Met kleindochter geweest om snoep te scheppen, is netjes met in alle bakken een schepje.

Adrie Pelt 2 jaar geleden
kevin vrolijk
Google Maps Logo

Eindelijk een nieuwe locatie waar ze alle producten fatsoenlijk kwijt kunnen. Tijdens het eerste bezoek gisteren zag alles er erg netjes uit. 1 van de eerste keren dat ik in een Kuidvat Filiaal kwam waar je niet je nek breekt over alle dozen die overal staan. In het oude filiaal was er dusdanig weinig ruimte dat je die dozen niet eens neer kon zetten. Als jullie het zo netjes houden in de winkel zijn de 5 sterren absoluut terecht. Goed bezig 😉👍🏻

kevin vrolijk 3 jaar geleden
Frank Oud
Google Maps Logo

Het leuke winkel maar waar ze nu zitten best krap.

Frank Oud 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Bovenkarspel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Bovenkarspel (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Bovenkarspel

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Bovenkarspel (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.