Kruidvat Hilversum Hilversthof map

Kruidvat Hilversum Hilversthof

8 · 29 recensies

Hilvertshof 108, Hilversum

Kruidvat Hilversum Hilversthof
Kruidvat Hilversum Hilversthof

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat Hilversum Hilversthof is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Hilvertshof 108 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Kruidvat Hilversum Hilversthof. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 29 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat Hilversum Hilversthof accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 58 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 442 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Anton Hofstede
Google Maps Logo

Prima filiaal van de Kruidvat. Ruim assortiment. De winkel lijkt groter dan de filialen die ik gewend ben, net wat ruimer opgezet waardoor er meer bewegingsruimte is. Hierdoor is het ook veel minder rommelig dan normaal. Kruidvat blijft Kruidvat, dus veel aanbiedingen. Eigenlijk kom ik hier alleen vanwege de aanbiedingen in de folder en voor evt medicatie. Qua medicatie heeft de Kruidvat een erg groot assortiment. Ze hebben meer OTC producten dan menig ander drogisterij. De medewerkers zijn vriendelijk en groeten. Een minpuntje vind ik dat de winkelmandjes niet gereinigd worden en dat er meerdere klanten zonder mondkapje rondlopen en deze er niet op worden aangesproken. Voor de rest een prima winkel die ik wel kan aanraden. Heb je deze review gelezen? Laat het me weten met een duimpje 👍

Anton Hofstede 3 maanden geleden
Rare Music Channel
Google Maps Logo

Prima filiaal van de Kruidvat! Kom er vaak! Vriendelijk personeel. Soms gaat er nog wel eens iets mis met kortingen en wil het systeem niet goed meewerken, maar personeel helpt dan wel mee, en lost dit prima op. Paden soms wat aan de krappe kant, maar wel daardoor een groter assortiment. Is kiezen of delen! ;) Ik zeg prima zo!

Rare Music Channel 3 jaar geleden
Paul Klijsen
Google Maps Logo

Ruim assortiment , goede prijs/kwaliteit verhouding

Paul Klijsen 3 jaar geleden
Donald de Vries
Google Maps Logo

Veel producten maar heel rommelig en alles door elkaar gezet

Donald de Vries 3 jaar geleden
Michel Berclouw
Google Maps Logo

Het is jammer dat de gangpaden zo smal zijn want hierdoor is er vaak een ophoping van klanten die de boel belemmeren. Personeel is wel vriendelijk.

Michel Berclouw 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat Hilversum Hilversthof in Hilversum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Kruidvat Hilversum Hilversthof nog meer in of rondom Hilversum (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.