Kruidvat map

Kruidvat

7.6 ยท 28 recensies

Oostermeent Noord 11, Huizen

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Oostermeent Noord 11 in het gebied 'Bovenmaat West' in Huizen ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 28 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bovenmaat West hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mel B
Google Maps Logo

Afschuwelijk chagrijnige bedrijfsleidster (?) Wat een vreselijk mens is dat zo onbeschoft naar klanten ik weet niet wat ik meemaak!

Mel B 2 maanden geleden
Marion
Google Maps Logo

Wat een ongelooflijk sacherijnige jonge dame (met zwart haar) werkt daar. ik vroeg haar of er nog Kerstlampjes waren en ze zei: daar bij die Kerstballen. Ik was daar al geweest en antwoorde: ik zoek geen Kerstballen maar -lampjes. Nou dan hebben we ze niet en ze draait zich om en loopt weg. Okay, jammer, dan maar naar de vitamines. Wat schetst mijn verbazing: daar staan ook de Kerstlampjes. Nu is het voor mij al heel moeilijk om naar het Kruidvat te gaan daar ze totaal rolstoelonvriendelijk zijn (ik moet dus verplicht 'lopen' want met stoel kom je er niet in), maar ik heb niets gekocht en ben huiswaarts gegaan. Ik vind het zo'n onvriendelijke winkel en vooral die jonge bediende maar ga niet meer naar het Kruidvat!

Marion 7 maanden geleden
Menno Kok
Google Maps Logo

Om 12.00 zou de winkel op zijn op 12.15 is men nog bezig spullen naar buiten te rijden en mogen we niet naar binnen. Slechte service .

Menno Kok 1 jaar geleden
Danielle van den Ancker
Google Maps Logo

Er loopt daar een mevrouw die waarschijnlijk de bedrijfsleidster is...deze dame is verre van vriendelijk!

Danielle van den Ancker 1 jaar geleden
Adelina Potrymay
Google Maps Logo

De slechtste winkel ooit!!! Super onaardig en onbeschoft personeel!! Ik voel me gediscrimineerd!

Adelina Potrymay 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Huizen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Huizen (Bovenmaat West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat Retail B.V.
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Huizen (Bovenmaat West) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bovenmaat West.