Kruidvat map

Kruidvat

7.6 ยท 20 recensies

Schoolweg 43-49, Julianadorp

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Schoolweg 43-49 in het gebied 'Julianadorp-Oost' in Julianadorp ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 20 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 6 locaties in Julianadorp waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Julianadorp-Oost hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Levensgenieters Streng maar rechtvaardig
Google Maps Logo

Kreeg de korting van 2de aan halve prijs niet omdat ik mijn klantenkaartje niet bij had. Er kpn okk geen kaartje gescan worden of er mocht ook geen kaartje van andere klant gescand worden. Ik had een mandje aan volle prijs vol; eigelijk had ik liefst alles laten staan daar de korting 0,70 cent zou zijn???? Ik was zo boos vanbinnen; onbegrijpelijk en dit van een vaste kracht! Uiteraard heb ik wel mijn onbegrip maar niet mijn frustratie geuit. Ik zal zeker nadenken waar ik volgende keer de producten koop; die ik elders ook kan kopen. Dit is echt muggeziften terwijl ik al eeuwen klant ben. Wat t nut daarvan is. Ik heb de 2 producten niet meegenomen en ga er zeker niet voor terig!

Levensgenieters Streng maar rechtvaardig 9 maanden geleden
A P
Google Maps Logo

Ruime winkel met breed assortiment verzorgings produkten en aanverwante

A P 1 jaar geleden
rf mast
Google Maps Logo

Nette winkel en altijd vriendelijk personeel.

rf mast 1 jaar geleden
pieter staats
Google Maps Logo

Helft van de tijd is alles op echt waardeloze chinese winkel ze weten ook nooit of iets binnen komt. Altijd het zelfde stomme antwoord probeer het morgen nog maar misschien is het er dan wel 3 weken later nog niks en ze gaan altijd te vroeg dicht voor zes uur soms al gesloten

pieter staats 3 jaar geleden
Willem Tent
Google Maps Logo

Mooie toevoeging aan winkelcentrum "de Riepel" - Grote winkel met hele ruime sortering - een kruitvat groot formaat - mooi opgezet en vanaf de buitenzijde van het winkel centrum te benaderen - praktisch voor een snelle boodschap - ook voor rolstoel makkelijk te benaderen - auto voor de deur.

Willem Tent 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Julianadorp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Julianadorp (Julianadorp-Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Julianadorp

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Julianadorp (Julianadorp-Oost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Julianadorp-Oost.