Kruidvat Koog aan de Zaan

Kruidvat

Bij Kruidvat gelegen aan de Molenwerf 16 in Koog aan de Zaan kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Kruidvat is één van de 8 locaties in Koog aan de Zaan op CardMapr.

Kruidvat

Molenwerf 16 in Koog aan de Zaan

Betalen met creditcards bij Kruidvat in Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan aan de Molenwerf 16 bevindt zich Kruidvat. Bij Kruidvat kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Drogisterij scoort Kruidvat een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Kruidvat

Voor de actuele openingstijden van Kruidvat in Koog aan de Zaan raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Kruidvat nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Drogisterij

Stad

Koog aan de Zaan

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 798 000
Kruidvat Koog aan de Zaan
Kruidvat Koog aan de Zaan
Kruidvat Koog aan de Zaan

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Kruidvat?

Kruidvat krijgt een beoordeling van 7.2/10 gebasseerd op 18 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Veel te volle winkel, te smalle gangpaden. Ik snap niet dat zo'n kleine winkel, zo'n groot assortiment heeft. Je kan niet eens even iets rustig bekijken of iemand zit al in je nek te hijgen omdat hij/zij iets moet pakken of er langs moet. Als je wat moet afrekenen bij de kassa, sta je tussen torenhoge stapels van producten. Als ik er met mijn kinderwagen langs wil, moet ik allerlei manieren vinden om bij de kassa te komen. Stel je eens voor dat je in een rolstoel zit. Vreselijk! Ik heb mijn mand met spullen zo gelaten en ben uit de winkel gelopen en meteen doorgereden naar een andere Kruidvat in Wormerveer. Wat was dat een verademing! Voor mij nooit meer deze Kruidvat!

Lees verder

1/5

Fantastisch personeel in de Kruidvatwinkel in Koog aan de Zaan. Ze zijn hoe druk het ook is, altijd supervriendelijk en geduldig. Ik moest een paar dagen voor de kerst iets ruilen en kon mijn kassabon nergens meer vinden. Aan de hand van mijn afschrijving en tijd, heeft de medewerker alles uitgezocht en kon ik mijn cadeau toch ruilen. Topklasse!!!

Lees verder

5/5

Vandaag een vervelende ervaring. Deze winkel is al erg krap en veel spullen staan op plekken die het winkelen erg benauwd maakt. Nu helemaal, alle gangpaden zijn geblokkeerd aan het eind. Het is onmogelijk elkaar te passeren en je aan de anderhalve meter mategel te houden. Als er dan niet is wat je wilt kopen wil je snel weg. Ik passeer, vragend of ik er langs mag, de lang rij. Ik geef me mandje af aan de medewerkster die me alles behalve vriendelijk toebijt dat ik de volgende keer in de rij mag wachten tot ik aan de beurt ben om de winkel te verlaten. Ik antwoord vriendelijk dat ik weet dat dit mag, maar dat ik dat niet doe. Voor mij geen volgende keer meer in deze winkel zo lang ze dit uiterst Corona vriendelijke beleid toepassen. Corona vriendelijk omdat het virus hier, als het aanwezig is, in deze winkel goed kan huishouden Dit is vast niet de bedoeling, in ieder geval niet mijn bedoeling.

Lees verder

1/5

Ik hou van Kruidvat ! Enbja wat krappe winkel paden smal maar kan wel met de kinderwagen erdoor maar alleen ben ik wel aan het schuiven omdat dan die erdoor wil of erbij wil misschien anders inrichten een optie ... Een jongeman werkt daar en die ziet er altijd zo verveelt uit en weet nooit wat roept ie z'n collega om bij te springen... Pffff. Word er geen trainingen meer gegeven aan werknemers?

Lees verder

4/5

Veel te volle winkel, erg krap en rommelig

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Koog aan de Zaan kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Koog aan de Zaan

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Koog aan de Zaan kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Koog aan de Zaan.

ALDI Zaandam Supermarkt

ALDI

Doctor H.G. Scholtenstraat 5b

Tango Zaandam Zaandam Tankstation

Tango Zaandam

Vincent van Goghweg 46

Lidl Zaandam Supermarkt

Lidl

Boere Jonkerplein 1

DekaMarkt Koog aan de Zaan Supermarkt

DekaMarkt

Molenwerf 34

DekaMarkt Zaandam Supermarkt

DekaMarkt

Oostzijde 177

DekaMarkt Zaandam Supermarkt

DekaMarkt

Westzijde 247

DekaMarkt Zaandam Supermarkt

DekaMarkt

Zilverschoonplein 38-42

Kruidvat Zaandam Drogisterij

Kruidvat

Langeweide 103-105

Andere Kruidvat drogisterijen in Nederland

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Kruidvat toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle drogisterijen van Kruidvat te vinden.

Bekijk alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat Aalsmeer Drogisterij
Kruidvat Aalten Drogisterij
Kruidvat Aarle-Rixtel Drogisterij
Kruidvat Abcoude Drogisterij