Kruidvat Rijswijk

Kruidvat

Bij Kruidvat gelegen aan de Herenstraat 34-36 in Rijswijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Kruidvat is één van de 6 locaties in Rijswijk op CardMapr.

Kruidvat

Herenstraat 34-36 in Rijswijk

Kruidvat Logo

Betalen met creditcards bij Kruidvat in Rijswijk

In Rijswijk aan de Herenstraat 34-36 bevindt zich Kruidvat. Bij Kruidvat kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Drogisterij, scoort Kruidvat een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Drogisterij

Stad

Rijswijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 798 000
Routebeschrijving
Kruidvat Rijswijk
Kruidvat Rijswijk
Kruidvat Rijswijk

Reviews

Wat zeggen anderen over Kruidvat?

Kruidvat wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 41 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima kruidvat, gezellig. Totdat er een vrouwelijke bewaker kwam die iedereen in de gaten houd wat prima is, maar er komt geen zin normaal uit haar mond. Een oud vrouwtje tot schreeuwens toe duidelijk maken dat ze een mandje moet pakken. Klanten die tegen haar teggen dat dit niet de eerste keer is dat ze zo rot behandeld worden. "Corona serieus nemen". Maar wel binnen 1.5 meter komen met d'r grote mond. A so ciaal. Je bent geen minuut de winkel in en je weet precies met wie en waar ze staat te bekvechten. Ze is er ook élke dag, dat is ook gewoon vervelend. Geef die vrouw ff vakantie ofzo. Of een vent.

Lees verder

3/5

Gister heb ik bij deze Kruidvat een geneesmiddel voor mijn vriendin bij de zelfscan kassa afgerekend. Bij het verlaten van de winkel ging het alarm af, dit interesseerde echter niemand dus ben ik zelf even verhaal gaan halen bij een medewerkster. Die verzekerde mij dat dit geen probleem was omdat ze gezien had dat ik afgerekend had. De volgende dag bleek dit echter wel een groot probleem te zijn, want het geneesmiddel was het verkeerde en dus ging ik terug om het product te ruilen tegen een soortgelijk product van een andere samenstelling, met bonnetje dus geen probleem nam ik aan. Bij het binnenkomst werd ik weer begroet door het alarm waar ook deze keer niemand van op keek. Bij het medicijn rek stond een luidruchtige beveiligster hard op te bellen en de toegang te blokkeren. Eenmaal om haar heen gemaneuvreerd en het juiste product in handen naar de kassa waar ik de situatie en mijn intentie om te ruilen probeer uit te leggen. Tijdens mijn verhaal wordt ik onderbroken door mevrouw beveiligster die overigens niet mij adresseert maar de medewerkster achter de kassa, ze heeft mij het product uit het schap zien pakken. Als ik wil uitleggen dat ze dit tijdens het bellen heel goed gezien heeft maar dat ik een reeds betaald product hier voor wil ruilen roept ze alleen “Jij gaat zien!” en loopt weg. Ik moet wachten tot dat ze in het achterkamertje de beveiligingsbeelden terug heeft gekeken. Hier neemt ze ruim de tijd voor want na 30 minuten komt een andere medewerker mij te woord staan die kritisch mijn bonnetje bestudeerd en een snelle stock check doet, verontschuldigingen aanbied en mij een prettige dag wenst. Van mevrouw de beveiligster heb ik nooit meer iets vernomen, die zit waarschijnlijk nog steeds beelden te bestuderen om mijn schuld te bewijzen of heeft een belangrijk telefoon gesprek in het achterkamertje van de Kruidvat aan de Herenstraat.

Lees verder

2/5

Vandaag bij de kruidvat in de herenstraat rijswijk geweest personeel niets op aan te merken maar een vrouwelijke bewaking asociaal we waren fotos aan het afdrukken en het was klaar en zei tegen mijn vriendin pak jij ze dan ga ik afrekenen zo gedaan lopen buiten een schreeuw hallo moeten jullie niet afrekenen wat is dat iedereen kijken vond het knap asociaal had ook naar ons kunnen lopen en het netjes vragen

Lees verder

4/5

Een Kruidvat zoals alle winkels van Kruidvat met teveel spullen en te weinig ruimte. Wel handig om het in de buurt te hebben als je iets van medicijnen of andere drogisterij artikelen nodig hebt. UPDATE: Vanwege verbouwing t/m 11 maart 2020 gesloten. UPDATE: De winkel is na de verbouwing veel ruimer geworden, de paden staan niet meer zo vol...top!

Lees verder

5/5

De nette en fijnste Kruidvat. Altijd alles goed aangevuld en super vriendelijke medewerkers!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Rijswijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rijswijk

Benieuwd naar andere locaties in Rijswijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rijswijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rijswijk
Pearle Opticiens Rijswijk Rijswijk Opticien

Pearle Opticiens Rijswijk

Herenstraat 43

Blokker Rijswijk Woonwinkel

Blokker

Herenstraat 2

ALDI Rijswijk Supermarkt

ALDI

Herenstraat 2

HEMA Rijswijk Warenhuis

HEMA

Herenstraat 20

Kruidvat Rijswijk Drogisterij

Kruidvat

Herenstraat 34-36

Kruidvat Rijswijk Drogisterij

Kruidvat

Doctor H. Colijnlaan 305

Andere Kruidvat drogisterijen in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Kruidvat nog meer locaties. Naast Kruidvat in Rijswijk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Kruidvat locaties
Kruidvat Aalsmeer Drogisterij

Kruidvat

Aalsmeer

Kruidvat Aalten Drogisterij

Kruidvat

Aalten

Kruidvat Aarle-Rixtel Drogisterij

Kruidvat

Aarle-Rixtel

Kruidvat Abcoude Drogisterij

Kruidvat

Abcoude

Kruidvat Alblasserdam Drogisterij

Kruidvat

Alblasserdam

Kruidvat Alkmaar Drogisterij

Kruidvat

Alkmaar