Kruidvat map

Kruidvat

7.4 · 39 recensies

Boogerd 17, Wognum

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Boogerd 17 in het gebied 'Wognum Westergouw' in Wognum ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 39 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1 locaties in Wognum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wognum Westergouw hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rob van Druten
Google Maps Logo

Goede producten, goede aanbiedingen, krappe winkel

Rob van Druten 2 jaar geleden
Cora
Google Maps Logo

Ieder bezoek is weer een teleurstelling. Aanbiedingen vaak op en personeel niet echt klantvriendelijk en vooral niet behulpzaam.

Cora 2 jaar geleden
Henk
Google Maps Logo

Het overkomt me regelmatig dat je op zoek moet naar personeel om af te rekenen. Gisteren nog was er geen enkele medewerker in de hele winkel te bekennen er moest ik op de privédeur kloppen om te vragen of ik alsjeblieft mocht afrekenen. Als je minder goede bedoelingen hebt kan je zo met alle spullen ongezien de deur uitlopen. Geen klacht aan het personeel overigens hoor want dat moet kennelijk met minimale bezettling alle taken doen. Het zal dus wel noodgedwongen personeelsbeleid zijn om we met zijn allen tegenwoordig liever online onze boodschappen doen.

Henk 3 jaar geleden
Cor Peetoom
Google Maps Logo

Ik vind deze winkel erg vol en dat vind ik niks. Ik houd van ruimte.

Cor Peetoom 4 jaar geleden
Rachel Touber
Google Maps Logo

Kleine Kruidvat, maar is wel redelijk te bewandelen met kinderwagen doordat het (voor een Kruidvat) niet zo rommelig is. Wel jammer dat de voorraad nooit op orde lijkt te zijn. Geldt voornamelijk voor make up en aanbiedingen.

Rachel Touber 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Wognum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Wognum (Wognum Westergouw) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Wognum

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Wognum (Wognum Westergouw) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wognum Westergouw.