Kruidvat map

Kruidvat

8.2 · 18 recensies

Krommenieërweg 34, Wormerveer

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Krommenieërweg 34 in het gebied 'Wormerveer Noord' in Wormerveer ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 18 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 9 locaties in Wormerveer waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wormerveer Noord hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Martine Veenstra
Google Maps Logo

Afgelopen Zaterdag was ik, Rene Veenstra, Wormer, in het Kruidvat aan het Marktplein, Wormerveer. Ik had een aantal spulletjes nodig en omdat het gelukkig rustig was in de winkel vroeg ik de dame achter de kassa mij te helpen......; dus met mij mee te lopen en de spulletjes voor mij te verzamelen. Ik weet namelijk niet waar alles ligt en zij deed dat 'blindelings'. Daardoor hoef ik niet door de hele winkel te lopen en alles te zoeken. Wat een vriendelijke behulpzame service van deze dame....👌👍 Tja tis nog steeds corona-tijd en dat verdient wat aanpassingsvermogen. Deze winkel doet het watvmij betreft uitstekend; CHAPEAU! GA ZO DOOR GROET VAN Rene

Martine Veenstra 1 jaar geleden
Lina Lienzz
Google Maps Logo

Fijne winkel, groot assortiment, vaste personeel erg aardig en behulpzaam

Lina Lienzz 2 jaar geleden
Margo Floor
Google Maps Logo

Grote zaak ,gelegen aan het marktplein ..

Margo Floor 3 jaar geleden
marjolein de koekkoek
Google Maps Logo

Wel veel spulletjes maar niet gezellig ingericht. Erg krap in de paden vooral als het personeel aan het bijvullen is. Beetje rommelig geheel dus.

marjolein de koekkoek 4 jaar geleden
ali fahad
Google Maps Logo

Kruidvat Wormerveer sclecht behandeling om te pratten met klanten ,als iemand Will iets ruilen of zo slecht praten met hem ,,,oud vrouw daar werken moet weg van de zaak ,beter tuis blijven Ze heeft erg stres 😁😁

ali fahad 6 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Wormerveer kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Wormerveer (Wormerveer Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Wormerveer

Benieuwd wat je naast Kruidvat nog meer in of rondom Wormerveer (Wormerveer Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wormerveer Noord.