Kunsthal KAdE map

Kunsthal KAdE

8.4 · 482 recensies

Eemplein 77, Amersfoort

Kunsthal KAdE
Kunsthal KAdE Kunsthal KAdE
Kunsthal KAdE Kunsthal KAdE
Kunsthal KAdE

Over deze locatie

Aan de Eemplein 77 in het gebied 'Eemplein-Nieuwe Stad' in Amersfoort ligt Kunsthal KAdE. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 482 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kunsthal KAdE accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 111 locaties in Amersfoort waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Eemplein-Nieuwe Stad hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

P. Bos
Google Maps Logo

De Kunsthal KAdE is een Kunsthal bestaande uit twee locaties. In de eerste locatie waren moedermelk werken te zien van onder andere Piet Mondriaan. Er waren verrassende kunstenaars te zien die mooie niet alledaagse kunst maken. Er waren mooi werken en video beelden te zien met een tuin in het midden van het atrium alsof deze door de vloer was gekomen. Het waren bijzondere kunstwerken. Voor mij was het mooiste een kunstwerk in een volledig wel te ruimte waarin een lastig te bekijken werk was en waar je het ogen continue aan het aanpassen waren. Daarna zij we naar de andere ruimte gegaan en dat bleek een kerk te zijn die volledig was beschilderd aan de binnen kant. Deze bestond zoals gezegd uit schilderwerk met hier en daar teksten er in verwerkt. Goede teksten en er indrukwekkend. Een pracht museum met mooi werk!

P. Bos 1 week geleden
Daan Dobber
Google Maps Logo

Een heel tof museum. Het is een beetje klein, maar je mag ook nog naar de exposities in de Elleboogkerk.

Daan Dobber 2 maanden geleden
Maaike Goudriaan
Google Maps Logo

We hebben hier de expositie Schurend Paradijs bezocht. Naar mijn mening een interessante en gevarieerde tentoonstelling, en er zaten een paar indrukwekkende stukken tussen. Het museum is inderdaad niet heel groot, je bent met een uur wel uitgekeken. Een museum voor hedendaagse kunst in een mooi, modern, licht gebouw, de architectuur vond ik ook de moeite waard en laat de kunst goed uitkomen. Supervriendelijk personeel. We hebben het museumcafé niet bezocht, maar het zag er erg gezellig uit met veel planten. Vergeet ook zeker niet de installatie in de elleboog kerk te bezoeken die bij de expositie hoort. Klein stukje wandelen en echt indrukwekkend en de moeite waard!

Maaike Goudriaan 3 maanden geleden
Koos van Marle
Google Maps Logo

Interessante expositie, Schurend paradijs. Mooi gebouw, niet al te groot. Bezoek ook zeker de locatie in de Elleboogkerk voor deze expositie! Verder vriendelijk personeel en keurig geregeld

Koos van Marle 3 maanden geleden
MJ K
Google Maps Logo

Een mooi klein museum voor hedendaagse kunst. Het is de moeite waard om het te bezoeken als je in de buurt van Amersfoort bent. Je kan makkelijk in de nabij gelegen parkeergarage parkeren. Maar omdat het vij klein is, lijkt het ons niet de moeite om van ver hiervoor naar Amersfoort te reizen.

MJ K 4 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amersfoort

Benieuwd wat je naast Kunsthal KAdE nog meer in of rondom Amersfoort (Eemplein-Nieuwe Stad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Eemplein-Nieuwe Stad.