KwikFit Amsterdam map

KwikFit Amsterdam

8.4 ยท 173 recensies

Jan Rebelstraat 26, Amsterdam

KwikFit Amsterdam
KwikFit Amsterdam KwikFit Amsterdam
KwikFit Amsterdam KwikFit Amsterdam
KwikFit Amsterdam

Over KwikFit

KwikFit Amsterdam zorgt ervoor dat je je auto goedkoop gecheckt krijgt, een grondige APK-keuring krijgt of simpelweg je winterbanden er op gezet worden.

Aan de Jan Rebelstraat 26 in het gebied 'Bedrijvencentrum Osdorp' in Amsterdam ligt KwikFit Amsterdam. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 173 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, KwikFit Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bedrijvencentrum Osdorp hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rob Klouth
Google Maps Logo

De jaarlijkse bandenwissel verliep zonder problemen en ik kreeg goed advies over toekomstige vervanging van mijn zomerbanden. Uitstekende service dus.

Rob Klouth 3 weken geleden
Moataz Alkurdi
Google Maps Logo

Wat een respectloze en onbeschoft personeel. Verschikkelijk, werden niet geholpen met een Airco reinigingsbeurt. Ik heb een afspraak gemaakt. Maar hij wil gewoon niet werken. Hij pakt al op met hij heeft geen tijd!! Onprofessioneel en helemaal niet vriendelijke personeel. Ze willen de klanten alleen maar weg hebben.

Moataz Alkurdi 1 maand geleden
Galles Masterdam
Google Maps Logo

Het is maar dat ik 1 ster moet geven.. wat een respectloze mensen aan de telefoon. Ze pakken al op met we hebben geen tijd!! Onprofessioneel van kwik fit

Galles Masterdam 2 maanden geleden
DJ
Google Maps Logo

Tegen advies van mijn vrienden toch mijn auto laten keuren bij de kwikfit Had ik maar geluisterd naar ze. Wat een oplichters zeg, Ze proberen onnodige reparaties voor te schotelen en ze zijn niet transparant met hun verhaal omtrent de reparaties

DJ 3 maanden geleden
Juana manuela
Google Maps Logo

Vandaag tijdens het autorijden was de linker voorband kapot gegaan. M'n vriend belde en konden gelijk terecht. Toen we binnen kwamen zijn we heel vriendelijk te woord gestaan door de manager. Deze meneer gaf een service die je tegenwoordig zeer weinig tegenkomt. We zijn even gaan wandelen voor een broodje en toen we terug kwamen was de band verwisseld. Los van de service is deze meneer echt een aanwinst voor kwikfit. Super bedankt!

Juana manuela 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #014488 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #014488 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #014488 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #01376d !important; }
KwikFit

Alle KwikFit vervoerslocaties

KwikFit zorgt ervoor dat je je auto goedkoop gecheckt krijgt, een grondige APK-keuring krijgt of simpelweg je winterbanden er op gezet worden.

Benieuwd naar andere KwikFit vervoerslocaties in Nederland? KwikFit heeft in totaal 35 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bedrijvencentrum Osdorp) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van KwikFit lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle KwikFit vervoerslocaties
Kwik-Fit Alkmaar
Autoservice KwikFit Almelo
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Apeldoorn
Autoservice KwikFit Arnhem
Autoservice KwikFit Barneveld
Autoservice KwikFit Almere-Stad
Autoservice KwikFit Almere-Buiten
Autoservice KwikFit Amsterdam Noord
Autoservice Kwik-Fit Amsterdam-Oost
Autoservice KwikFit Barneveld
Autoservice KwikFit Breda
Autoservice KwikFit Almere-Haven
Autoservice KwikFit Almere-Stad
Autoservice KwikFit Amersfoort
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Appingedam
Autoservice KwikFit Arnhem
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.