La Cubanita Amsterdam map

La Cubanita Amsterdam

7.2 · 745 recensies

Binnen Bantammerstraat 9, Amsterdam

La Cubanita Amsterdam
La Cubanita Amsterdam La Cubanita Amsterdam
La Cubanita Amsterdam La Cubanita Amsterdam
La Cubanita Amsterdam

Over La Cubanita

Aan de Binnen Bantammerstraat 9 in het gebied 'Lastage' in Amsterdam ligt La Cubanita Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 745 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, La Cubanita Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lastage hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

lies de goede
Google Maps Logo

Het eten was lekker alleen we kregen de helft steeds niet dit meerdere keren aangegeven maar er werd niks mee gedaan.. helaas

lies de goede 1 maand geleden
Richard vanRootselaar
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, leuke en vlotte bediening. Samengevat een zeer geslaagd etentje. Groeten ( het stelletje) uit Groningen.

Richard vanRootselaar 1 maand geleden
Magda Keijser
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, altijd een fijne sfeer, soort van vakantiegevoel. Vriendelijke bediening, en Marieke is een hele gastvrije uitbater. Het was een feestje vanavond!!

Magda Keijser 1 maand geleden
R.
Google Maps Logo

We hadden gereserveerd voor 9 personen voor 2 uur onbeperkt tapas eten. Je zou zeggen dat klinkt goed. Helaas, na 45 min hadden we alleen nog maar een droog broodje gekregen. Toen we voor de 2e keer drinken bestelden kregen we weer een droog broodje. Gevraagd wanneer het eten kwam kon niet worden beantwoord. Uiteindelijk netjes onze drankjes betaald en iets anders wezen zoeken. Dit doen we dus niet nog een keer bij La Cubanita Amsterdam. Wat een tegenvaller zeg.

R. 2 maanden geleden
Luca van den Bergh
Google Maps Logo

Ik ben altijd fan van LaCubanita geweest. Heb alleen maar goeie ervaringen gehad. Nu ging het bestel/serveer proces alleen erg langzaam. Aan het einde van de avond 4 tappa's gegeten. Dus gemiddeld € 6,25 per tappa. Volgende keer kom ik zeker weer terug bij één van de vestigingen, door eerdere goeie ervaringen. Ik hoop alleen dat het niet meer zoals gisteren zal gaan.

Luca van den Bergh 2 maanden geleden
Mathijs
Google Maps Logo

Ik weet niet wie deze mevrouw de manager heeft gemaakt maar ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad bij la cubanita echt dramatisch er stond een meisje in de bediening bijna te huilen omdat de manager zo boos op haar werdt.. erg aardig tegen de gasten deed ze ook niet, wij komen hier niet meer terug... uiteindelijk maar 2 rondes mogen eten omdat het allemaal zo lang duurde en dan horen je moet nu je laaste ronde bestellen want je tijd is bijna om...

Mathijs 2 maanden geleden
Matthanja Onwezen
Google Maps Logo

Zeer zeer slecht. Ik kan een verhaal schrijven wat onze ervaring zo slecht maakte maar verwacht dat ik dan een vrij agressief passief reactie terug krijg. Ik laat het dus hierbij. Eens en nooit weer.

Matthanja Onwezen 2 maanden geleden
Miauw
Google Maps Logo

Altijd lekker eten met een gezellige sfeer en lief personeel! Alleen jammer dat er amper veganistische gerechten op het menu staan..

Miauw 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #c72026 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c72026 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c72026 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a01a1f !important; }
La Cubanita

Alle La Cubanita restaurants

Benieuwd naar andere La Cubanita restaurants in Nederland? La Cubanita heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Lastage) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van La Cubanita lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle La Cubanita restaurants
La Cubanita Leeuwarden
La Cubanita Arnhem
La Cubanita Sittard
La Cubanita Utrecht
La Cubanita Zaandam
La Cubanita Haarlem
La Cubanita Amersfoort
La Cubanita Maastricht
La Cubanita Beverwijk
La Cubanita Rotterdam
La Cubanita Haarlem
La Cubanita Zoetermeer
La Cubanita Arnhem
La Cubanita Delft
La Cubanita Rotterdam
La Cubanita Tiel
La Cubanita Enschede
La Cubanita Gorinchem
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.