Landal Amerongse Berg Overberg

Landal Amerongse Berg

Bij Landal Amerongse Berg gelegen aan de Dwarsweg 73a in Overberg kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Landal Amerongse Berg is één van de 1 locaties in Overberg op CardMapr.

Landal Amerongse Berg

Dwarsweg 73a in Overberg

Landal GreenParks Logo

Betalen met creditcards bij Landal Amerongse Berg in Overberg

In Overberg aan de Dwarsweg 73a bevindt zich Landal Amerongse Berg. Bij Landal Amerongse Berg kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landal Amerongse Berg een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landal Amerongse Berg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landal Amerongse Berg. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Overberg

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 509 070
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landal Amerongse Berg Overberg
Landal Amerongse Berg Overberg
Landal Amerongse Berg Overberg

Reviews

Wat zeggen anderen over Landal Amerongse Berg?

Landal Amerongse Berg wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 505 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hadden een luxe aankomst waardoor de bedden al opgemaakt waren. Naast de schades in en rondom het huis, waar ik nog wel doorheen kon kijken was er bij vertrek helaas een erg onaangename verrassing. Bij het afhalen van het beddengoed en het matras overtrek vonden we een grote bloedvlek. Nadat we bij de receptie hierover geklaagd hadden kregen we een schuchter, jeetje dat gaan we doorgeven. Ik wilde een officiele klacht indienen en ze vertelde me dat ik meteen een enquete opgestuurd zou krijgen. Daar zit ik nog op te wachten en heb dus de klanten service gemailed echter daar heb ik ook nog niets van gehoord. Ik had niet al te hoge verwachtingen van landal maar dit had ik zeker niet verwacht.

Lees verder

1/5

Extra luxe huisje gehuurd. Vol met schades in de woning en schimmel in de badkamer en t beddengoed. Receptie en klanten service dat niet bereikbaar is. Storingsdienst dat de afspraak niet nakomt bij een niet goed werkende jacuzzi. Zonde van het geld! Zie fotos! Op 5-7 een klacht ingediend - na diverse contact momenten - hebben ze nog steeds geen reactie/oplossing gegeven. Contactcenter geeft aan dat de klachten afdeling niet bereikbaar is, zelfs niet intern. Reactietermijn klachten is van 40 verlengd naar 50+ dagen. Erg terleurstellend.

Lees verder

1/5

Leuk, kleinschalig park in bosrijke omgeving op loopafstand van Veenendaal. De map met informatie bevatte zijn 40 bezienswaardigheden binnen 50km. Het park staat op de rand van een bos met heide waar je heerlijk kunt wandelen. Het huis is lekker ruim een bevat een sauna en solarium. Het zwembad van het park is erg klein. De corona regels worden goed nageleefd. Het was schoon. Ook was er een wasmachine en een droger in het huisje. Nadelen waren dat de WiFi het slecht deed. Vooraf was gezegd dat je een BBQ kon huren voor €5-€10, maar dat bleek niet te kloppen. Alle apparaten (bijvoorbeeld de sauna, afwasmachine) waren vooraf ingesteld en je kon er niets aan veranderen.

Lees verder

4/5

Mooi park! De omgeving is erg mooi en er is genoeg te doen. Echter op het park zelf zijn weinig faciliteiten, dus voor rustzoekers is het park ideaal. Kleinschaligheid van het park is echt top. 6 persoonshuisjes zijn groot genoeg en de kamers zijn ruim. Het meeste personeel is vriendelijk, sommigen ogen wat ongeïnteresseerd. Schoonmaak liet een beetje te wensen over.. daarnaast ook erg veel vliegen in het huisje. Twee dode vliegen op een schoon bord uit de kast vind ik ook niet echt normaal eigenlijk..

Lees verder

4/5

Mooi en rustig park met mooie en nette huisjes. Niet zo groot park (+-70 tal woningen van 4p tot 12p) en dus heel gezellig. Héél vriendelijke medewerkers aan de balie. Park ligt heel rustig buiten het centrum maar je komt er makkelijk te voet of met de fiets (je kan fietSen huren op het park zelf). Héél kindvriendelijk ook hebben we de indruk. Mooi speelplein (met air trampoline en basketbal veldje) en leuke adventure golf (minigolf). Klein zwembad dat momenteel door Corona maatregels per half uurtje te boeken is.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Landal Amerongse Berg?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Landal Amerongse Berg, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Overberg

Benieuwd naar andere locaties in Overberg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Overberg zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Overberg
Landal Amerongse Berg Overberg Overnachting

Landal Amerongse Berg

Dwarsweg 73a

Andere Landal GreenParks hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Landal GreenParks nog meer locaties. Naast Landal Amerongse Berg in Overberg kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Landal GreenParks locaties
Landal Kasteeldomein de Cauberg Valkenburg Overnachting
Landal De Lommerbergen Reuver Overnachting
Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland

Landal Amerongse Berg Overberg Overnachting
Landal Coldenhove Eerbeek Overnachting
Landal Hoog Vaals Vaals Overnachting