Landal De Lommerbergen Reuver

Landal De Lommerbergen

Bij Landal De Lommerbergen gelegen aan de Lommerbergen 1 in Reuver kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Landal De Lommerbergen is één van de 4 locaties in Reuver op CardMapr.

Landal De Lommerbergen

Lommerbergen 1 in Reuver

Landal GreenParks Logo

Betalen met creditcards bij Landal De Lommerbergen in Reuver

In Reuver aan de Lommerbergen 1 bevindt zich Landal De Lommerbergen. Bij Landal De Lommerbergen kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landal De Lommerbergen een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landal De Lommerbergen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landal De Lommerbergen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Reuver

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

077 474 9595
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landal De Lommerbergen Reuver
Landal De Lommerbergen Reuver
Landal De Lommerbergen Reuver

Reviews

Wat zeggen anderen over Landal De Lommerbergen?

Landal De Lommerbergen wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 4364 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zal het kort houden. Midweek in landel lommerbergen is uitermate goed bevallen. Er is veel geinvesteerd in dit park en dat merk je. Wij komen zeker terug als alke facaliteiten open zijn. Vernieuwde kinder bungalow was schoon en keurig. We hadden zeer lastminute geboekt en hebben erg geluk gehad met de locatie van de kinderbungalow, de zon doet de rest van het plaatje. Service van receptie uitmuntend. Vergeten linnenpakketten en de niet zo aardige medewerkster in de supermarkt verdwijnen dan snel naar de achtergrond. Vernieuwde speeltuin is zeer groot en prachtig. Landal blinkt uit in klantenservice en staat mijlenver boven de andere vakantiepark aanbieders wat ons betreft.

Lees verder

5/5

Wij hebben een weekend verbleven in een kinderbungalow 4CK1. Het huisje was redelijk goed schoon. We vonden het huisje wel klein. De kinderkamer is erg leuk en hier vermaakte de kleine zich prima. De huisjes zijn geschakeld en staan dicht op elkaar. Hierdoor is er weinig privacy. We hebben gebruik gemaakt van de verschillende bestelmogelijkheden van de restaurants en dit was goed geregeld en de kwaliteit was prima. Wij vonden het regelmatig erg druk in de speeltuin en de Coronamaatregelen werden daardoor niet altijd goed nageleefd. Daarom hebben wij dit deel van het park een beetje vermeden. Het bos direct naast het park is heel fijn. Met een peuter was het best een eind lopen naar de parkeerplaats (je mag niet bij de bungalow parkeren) en ondanks dat wij iedere keer heen en weer liepen met onze peuter, waren er veel mensen die de auto gewoon bij de bungalow parkeerden. Hierdoor was er geen sprake van een autovrij park. Al met al een prima weekendje weg, maar wij zouden niet zo snel terug gaan omdat dit park niet aansluit bij onze wensen.

Lees verder

3/5

Leuk park! Niet heel speciaal, maar gewoon dikke prima. Helaas was door de maatregelen een deel dicht (zwembad, bowling etc.) Maar gelukkig hadden we daar niet zo'n last van allemaal. Park plaza was wel half open, dus horeca en kleine supermarkt waren open voor afhaal. Ook was er nu bezorgservice, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Huisje zelf was prima. Comfortabel, alles in goede staat en goede verwarming. Leuk kacheltje, goede (smart) tv en prima keuken. Niet heel veel op aan te merken allemaal! Zeker voor de prijs en dikke prima.

Lees verder

5/5

We hebben het hier echt heerlijk gehad. Mooi en schoon park. Zwembad was prima (jammer dat je maar 1.5 uur mag i.v.m. de tijdssloten). Huisje was prima. Wel veel spinnenwebben en stof in de hoeken. Schoonmaak was ook nog bezig toen wij aankwamen (na 15.00 uur), waardoor we even moesten wachten, tot we het huisje in konden. Animatieteam was echt top. De kinderen hebben er van genoten. Wel hebben ze nu een grote tent (zomerpaviljoen) neergezet (waar voor heen de tennisbanen waren). In deze tent is 's avonds (tot 23.00 uur) live muziek (4 á 5 avonden in de week). Kan me voorstellen dat als je huisje er naast zit, dat dit erg vervelend is als je kleine kinderen hebt. Wij zaten net achter de bult, dan hoor je alleen de bas. Voor ons was dit niet echt storend. Speeltuin voor de kinderen was echt top. Misschien is een buffetrestaurant nog een goede aanvulling.

Lees verder

5/5

Hallo bezoekers ik was met mijn vrouwtje en we dachten gezellig in zön staan caravan te nemen 6 nachten nou de slaapkamer is echt triest je kan er niet omheen dus je moet over de ander heen triest gewoon de rest was oke maar al hadden ze nou de wc weg gelaten in de douche ruimten hadden geplaatst dan had je nog normaal je bed in of uit kunnen komen en je kleding kast stond achter het bed ik zeg denk goed na maar wijgaan nooit meer!! geen gezelighijd we keken tegen een partij onkruid nee gewoon makelijk verdient en wij veloren of ze dit plaatsen ?? tip neem zön zön hoekdak huisje Mvg fernando

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij Landal De Lommerbergen?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Landal De Lommerbergen, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Reuver

Benieuwd naar andere locaties in Reuver waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Reuver zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Reuver
HEMA Reuver Warenhuis

HEMA

Rijksweg 26

Kruidvat Reuver Drogisterij

Kruidvat

Rijksweg 34

Bakker Bart Reuver Bakker

Bakker Bart

Pastoor Vranckenlaan 20

Landal De Lommerbergen Reuver Overnachting

Landal De Lommerbergen

Lommerbergen 1

Andere Landal GreenParks hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Landal GreenParks nog meer locaties. Naast Landal De Lommerbergen in Reuver kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Landal GreenParks locaties
Landal Kasteeldomein de Cauberg Valkenburg Overnachting
Landal De Lommerbergen Reuver Overnachting
Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland

Landal Amerongse Berg Overberg Overnachting
Landal Coldenhove Eerbeek Overnachting
Landal Hoog Vaals Vaals Overnachting