Landal De Vlegge Sibculo

Landal De Vlegge

Bij Landal De Vlegge gelegen aan de Valkenlaan 100 in Sibculo kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Landal De Vlegge is één van de 1 locaties in Sibculo op CardMapr.

Landal De Vlegge

Valkenlaan 100 in Sibculo

Landal GreenParks Logo

Betalen met creditcards bij Landal De Vlegge in Sibculo

In Sibculo aan de Valkenlaan 100 bevindt zich Landal De Vlegge. Bij Landal De Vlegge kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landal De Vlegge een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landal De Vlegge

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landal De Vlegge. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Sibculo

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0523 241 518
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landal De Vlegge Sibculo
Landal De Vlegge Sibculo
Landal De Vlegge Sibculo

Reviews

Wat zeggen anderen over Landal De Vlegge?

Landal De Vlegge wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 490 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Sibculo is een voor Landal begrippen wat simpeler park, denk hierbij aan relatief weinig faciliteiten zoals een zwembad, overdekt centrum, bowling etc. etc. In de tijden van Corona is dit niet erg en misschien wel een voordeel. Wel is er naast het park een mooie en grote zwemplas aanwezig, in de zomer zeker een groot pluspunt. Verder is er een groot restaurant aanwezig bij deze plas, dit is een paar minuten lopen vanaf je huisje. De huisjes zien er netjes uit, schoonmaak is redelijk op orde. Net zoals in veel andere parken is er altijd wel wat aan te merken. In dit geval waren de keukenkastjes wat groezelig en zaten er stofslierten in de hoge hoeken van het huisje. Geen drama maar wel een mooie punt op de i. Verder viel het ons op dat er vrij veel koophuisjes aanwezig zijn. Die zijn vrij duidelijk waar te nemen door bijvoorbeeld vuurhaardjes die buiten staan maar omdat sommige bewoners nogal wat rommel hebben liggen. Het park is 3,5 ster maar helaas laat Google dit niet toe.

Lees verder

3/5

Leuk en klein bungalow park met de basisvoorzieningen. Er is geen Parkwinkel, maar bij de receptie zijn wel enkele basis boodschappen te koop. Verder is er een speeltuin voor de kinderen en is er een horecagelegenheid vlakbij het park " Paviljoen De Vlegge. Deze bevindt zich aan in recreatieplas waar in de zomer heerlijk gezwommen kan worden en van het terras kan worden genoten. Verder zijn op het park niet alle bungalows in de verhuur, omdat deze particulier bezit zijn. Beide bedrijven spelen goed in op de nu geldende regels volgens het RIVM en bieden de gasten de mogelijkheid het maximale uit het verblijf te halen en heerlijk te kunnen genieten.

Lees verder

4/5

Goede service, mooi gelegen en rustig vakantiepark. Ik denk vooral interessant voor rustzoekers of gezinnen met jonge kinderen. In de zomer zal het bij het paviljoen - prachtig gelegen aan het meer - vermoedelijk wat drukker zijn. Vriendelijke mensen bij de receptie en de weg was ondanks de enorme sneeuwval volledig vrijgemaakt. Huisjes zijn eenvoudig, maar schoon. Ik vind het vier sterren waard.

Lees verder

4/5

Wij hadden hier een 8-persoons huis gehuurd, Kwartel 5. Echt een aanrader. Ruim opgezet en goed schoon. In de tuin kom je veel eekhoorntjes tegen, erg leuk. We komen hier zeker nog eens terug.

Lees verder

5/5

Leuk park van Landal. Bij aankomst in de bungalow staat er een fles wijn klaar vanwege 5 keer geboekt in de loop der jaren. Leukd geste.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Landal De Vlegge

Goed nieuws! Bij Landal De Vlegge in Sibculo kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Sibculo

Benieuwd naar andere locaties in Sibculo waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Sibculo zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Sibculo
Landal De Vlegge Sibculo Overnachting

Landal De Vlegge

Valkenlaan 100

Andere Landal GreenParks hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Landal GreenParks nog meer locaties. Naast Landal De Vlegge in Sibculo kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Landal GreenParks locaties
Landal Kasteeldomein de Cauberg Valkenburg Overnachting
Landal De Lommerbergen Reuver Overnachting
Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland

Landal Amerongse Berg Overberg Overnachting
Landal Coldenhove Eerbeek Overnachting
Landal Hoog Vaals Vaals Overnachting